Hvad er en rulle ud Switch?

December 9

Hvad er en rulle ud Switch?

Din ovn standsede pludselig i orden og du kan ikke få det til at vende tilbage på, så du kalder ovn reparation selskab. Reparatøren pottemagere rundt i et stykke tid og informerer dig din udrulning switch gik ud, og han har brug at inspicere din ovn og kanalen arbejde for eventuelle problemer. Rulle ud switches er en af din ovn sikkerhedsmekanismer til at forhindre overophedning.

Funktion

Rulle ud switch er en sikkerhedsmekanisme på din ovn. Hvis ovnen overophedes, lukker rulle ud switch ovnen ned for at forhindre, at en brand starter i din ovn. Denne sikkerhedsfunktion ikke kun beskytter dit hjem fra brand, men forhindrer også skader til din ovn.

Sådan fungerer det

Når din ovn når en temperatur på mere end 350 grader, slukker rulle ud switch. Parameteren er telegraferede til kredsløb af din ovn interne strømkilde. Når parameteren slukker, magt er afskåret til ovnen, og ovnen lukker straks ned.

Placering og identificering

Rulle ud switches er generelt i nærheden af din ovnen brænderen boks. De er runde, med en switch, der stikker ud af toppen. To strimler af metal lige lange (omkring en tomme lang tid hver) er knyttet til hver side af parameteren. De metalstrimler har et hul i enden længst væk fra switchen.

Mere om udrulning switche

Hvis din udrulning switch slukkes, kan du nulstille det selv ved at trykke på den midterste knap. Men du stadig nødt til at kalde en ovn tekniker har ovnen kiggede på. Rulle ud switch udløst på grund af et problem med din ovnen, eller fordi switchen, selv er defekt. Ignorere enhver ovn problem er potentielt farlige.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com