Hvordan man dyrker brogede Weigela

December 23

Brogede weigela er kompakt buske med at magnetisek stammer at blomstre med rosa eller hvide blomster. Brogede weigela blomstrer to gange, en gang i slutningen af foråret eller forsommeren og igen i efteråret. En løvfældende busk, det vokser fra 4 til 6 fod høj med en 5-mund spredning inden for zoner 4 til 9 på den amerikanske afdeling af landbrug hårdførhed Zone kort. Kolibrier er vild med denne weigela men skadedyr ikke, gør det en nem pleje plante velkommen i enhver have.

Instruktioner

•Kapacitet den brogede weigela at holde jorden fugtig i en dybde af 10 inches. Vand dybt en gang om ugen.

•Prune weigela umiddelbart efter blomstring. Tag filialer, som er døde eller er beskadiget, og nogen, der krydser over andre. Fjerne dem tilbage til en vigtigste gren. Du kan sikkert skære en tredjedel af anlægget mens forme eller fjerne uønsket vækst.

•Fertilize den brogede weigela i begyndelsen af April, i slutningen af maj, juli 4th, midten af August og slutningen af oktober. Bruge en gødning, der er anført til brug på syre-elskende planter, på det beløb, der er anført på etiketten gødning og anvende det på jorden, 3 inches fra bunden af anlægget. Sprede gødningen ud til dripline. Vaske enhver granulat, der får på løvet.

Tips & advarsler

  • Sorter af brogede weigela omfatter Variegata, Nana Varigata, blikfang, My Monet, Rainbow Sensation og fransk blonder.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com