Holly træsorter

December 12

Holly træsorter

Der er mere end 400 arter af holly træer, lige fra små buske til træer, der kan vokse til mere end 50 fod i højden. Dette træ er tæt forbundet med fejringen af julen, fordi kranse og andre dekorationer er lavet af blade af disse for det meste stedsegrønne træer. For at kunne producere blomster og bær, en kvindelig holly planten skal plantes inden for omkring 40 yards af en mandlig træ for at være ordentligt bestøvet. De fleste hollies fundet i nordamerikanske værfter er stedsegrønne og foretrækker varmere klimaer.

Amerikansk kristtorn

Denne høj-voksende holly kan nå 50 fod i højden. Det har store blade med skarpe pigge langs deres sider. Inden for denne sort, der er en række sorter, herunder den "gule bær," kendt for sit lyse gule bær, og "Stewarts sølv krone," hvilke funktioner blade at have hvidlige kanter.

Kinesiske holly

Den kinesiske holly kan nå 12 fod i højden. I modsætning til deres amerikanske holly modstykker behøver disse træer ikke at have andre hollies plantet i nærheden til at producere blomster og bær. Den kinesiske holly har blanke, mørkegrønne blade. Blandt denne sort er der en række sorter, herunder "Burford holly," som kan vokse op til 20 fod høje.

Japansk kristtorn

Den japanske holly kan nå 12 fod i højden. Det har mindre blade og dens blade har færre pigge end deres amerikanske eller kinesiske modparter. Denne sort er langsomt voksende og har mørkere, mindre prangende bær. Blandt sorterne af japanske holly træer er "Convexa," som kan nå 9 fod høje og producerer en stor mængde af bær.

Inkberry holly

Denne langsomt voksende holly træ sort vokser til en højde af omkring 8 fod og har en mere afrundet form. Den har sorte bær og dens blade er generelt rygrad.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com