Hvordan at forsegle granit bordplader

December 13

Granit bordplader er ikke beseglet på installationen medmindre angivet af kontrahenten. Forsegling counter er en nem opgave og vil blive værdsat, når den første glas rød vin eller druesaft juice er spildt på det. Granit bordplader er en naturlig sten gjort af mineralske krystaller. Mange stenplader har små revner og understreger, at absorbere udslip og producere pletter, der er vanskelige at fjerne. Forsegling bordplade vil forhindre denne absorption og holde tælleren ser nice.

Instruktioner

Forsegling granit bordplader

•Test bordplade til at kontrollere det behov forsegling ved at placere adskillige dråber vand på overfladen. Bordplade skal forsegles, hvis granitten absorberer vand på under 5 minutter.

•Purchase en granit counter top sealer fra en hardware butik.

•Rengør granit til at fjerne snavs og støv partikler. Lad det tørre i 24 timer inden anvendelse en sealer granit.

•Applicer granit sealer med en ren klud eller skum børste på én sektion af bordplade, der er ca 4-5 feet i længden. Lad sealer sæt i 3-4 minutter, da stenen absorberer det. Påfør en lille mængde af sealer, når det første lag er næsten tør. Gnid den mindre anden frakke af sealer med en ren, tør klud. Gentag denne proces på alle sektioner af bordplade.

•Tillad sealer til tørre i mindst to timer. Anvende en anden frakke af sealer på samme måde. Følg producentens anbefalinger for antallet af ansøgninger anbefales.

•Test hver sektion af counter til Kontroller, der er nok sealer efter tælleren er helt tør. Placer flere dråber af vand på afsnittet counter top og orlov til 30 minutter før aftørring vandet. Granit, der efterlader ingen pletter er forseglet tilstrækkeligt.

Tips & advarsler

  • Anvend granit counter top sealer før du bruger tælleren. Nogle granit har mikroskopiske revner, at absorberer pletter og fedt. Georgien granit Association anbefaler forsegling granit bordplade med en olie frastødende impregnator type sealer. Forsegle en granit bordplade hver 1-3 år, afhængigt af mængden af brug og slid det modtager. Kontrollere den forventede levetid på produktet anvendes.
  • Brug ikke en mekanisk buffer på granit bordplader, da det kan beskadige overfladen. En frottebadekåber håndklæde vil buff tælleren til en skinne.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com