Hvad er ingredienserne i klortabletter?

December 14

Den grundlæggende ingrediens i klortabletter er calciumhypochlorit. Calciumhypochlorit er almindeligt anvendt i behandling af vand som blegemiddel. Den mest almindelige brug af calciumhypochlorit er i klortabletter desinficere vandet hjem pools.

Klor Tablet former

Klor tabletter kommer i tre formularer fra 3 - og 1-tommer cirkulære tabletter, en pind form og endelig en prillet form. Den mest populære form for klor tablet er den 3-tommer tablet, der tilføres en flydende klor feeder. 3-tomme skema er langsommere opløsning, der kræver mindre vedligeholdelse og tilsyn. Når den automatiske arkføder er korrekt justeret for din pool, vil det indgå klor i dit system for mindst en uge.

Overvejelser

Nogle ting at overveje, når udvælgelsen klortabletter er:Hvor mange gallons af vand din pool holderTypen af dispenser du vil brugeHvor ofte du ønsker at refill/ændre tablet levering

Hvordan klor tabletter arbejde

Som klor tabletterne opløses i vand, opstår en kemisk reaktion. Vandet bliver en let syre; denne let syre interagerer med alger og bakterier og sanitizes pool overflade og vand. Klor, der er tilovers frit svæver gennem ud poolen opretholde vandets klarhed.

Populære mærker

Tre populære mærker af klortabletter er:DurachlorChokTrichlor

Er klortabletter farlige?

Hvis enhver mængde af klortabletter forbruges af en voksen eller barn, pet, skal en læge eller dyrlæge hedde. For øjeblikkelig hjælp, ring Poison Control på 1-800-222-1222. Du bør altid gemme klortabletter i et aflåst rum væk fra børn og kæledyr. Almindelige bivirkninger af over-kloring er hud- og øjenirritation.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com