Hjemmelavet felt træk

December 24

Hjemmelavet felt træk

Hvis du vil fjerne de bump og øverste lag af sod fra et felt, som du ejer, eller hvis du er involveret i at tage sig af en lille liga baseball feltet, skal du bruge et felt træk for at få arbejdet gjort. Feltet slæber tillægger et køretøj og trækkes omkring et felt for at fjerne enhver bump i overfladen. Der er kommercielt tilgængelige felt slæber; dog kan du foretage enkle felt slæber fra en række forskellige materialer, der er almindeligt forekommende i bjærgning værfter eller selv i din egen baghave.

Metal rist felt slæber

En af de bedste felt træk materialer tilgængelige er metal risten ofte brugt på byggepladser eller på nogle broer til stilladser. Brug en skærebrænder til at skære et rektangulært stykke rist til en størrelse på 4 fødder af 6 fod, og derefter knytte en kæde til et af de 6-fods sider. Strop flere 8-tommer aske blokke oven på risten og sikre dem på plads med ledning. Vedhæfte kæden til kofanger af dit køretøj og trække det langsomt gennem feltet du arbejder på.

Chain Link hegn felt slæber

En anden stor materiale til brug som et felt træk er kæde link indhegning. Chain link hegn bruges i en bred vifte af applikationer og kan ofte fås gratis eller til en meget billig pris fra et vilkårligt antal kilder. Kæde link vil være temmelig lys, derfor er det en god ide at købe en temmelig stor rulle af materialet og fold det i sig selv flere gange. Cementblokke eller bly vægte kan derefter fastgjort til toppen af hegn, og en kæde kan være knyttet til den ene side. Kæden så forbinder til køretøjet, og kan trækkes rundt på området.

Skrot Metal felt trækker

Du kan mode dit eget felt træk ud af skrot metal bjælke stykker. Brug en skærebrænder til at skære to 6-fods sektioner af metal og to mere 4-fods sektioner af metal. Tilslut de 6-fods sektioner af metal sammen af svejsning 4-fods sektioner til hver ende og derefter installere et par korte stykker af metal til bunden af alle fire sider med bolte, eller ved svejsning dem på plads. Denne type træk er god til at fjerne de øverste jord i et felt, fordi det graver i mere end de andre typer af slæber. Lægge et par cementblokke på toppen af den ramme, du bare bygget fra I-bjælker, og brug metal bånd til at fastgøre dem på rammen. Vedhæfte en kæde til centrum for en af de 6-fods sider af rammer ved at bore et hul ind i kanten af rammen og sikring af et hyperlink af kæden til det med en bolt. Vedhæfte kæden til ophæng på bagsiden af dit køretøj og træk feltet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com