Hvad kan jeg gøre efter spilde blegemiddel på et trægulv?

December 14

Beskytte dine trægulve kan være svært, når man tænker på det daglige slid og ælde i hele dit hjem. Fra ridser og små rifter til pletter når noget er spildt, kan det synes som om du altid rengøring af dine gulve for at sikre de bevare deres glans, skønhed og charme. Spilde blegemiddel på et trægulv ikke er nogen nem løsning; faktisk kan det virke som visse, permanent katastrofe. Du kan tage for at reparere skaden; men kort for at erstatte det beskadigede afsnit, der er ingen garanti for, at pletten kan fjernes.

Ren, Sand og plette gulvet

Efter spilde blegemiddel, er det vigtigt at rense udslippet grundigt og tørre gulvet med en våd klud. Dette vil sikre, at eventuelle resterende blegemiddel rester er renset. Prøv slibning det angrebne område og farvning det med den oprindelige pletten bruges på gulvet. Denne metode er ikke altid vellykket, fordi afhængigt af mængden af blegemiddel spildt og hvor længe det sad i plet på gulvet, fibrene i hårdttræ kan blive beskadiget af blegemiddel. Det er værd at prøve før der kan skrides til andre dyrere muligheder.

Erstatte det beskadigede område

Hvis udgift er ikke et problem, og du er ivrig efter at have din hele gulvet ser ens ud, skal du kontakte en hårdttræ gulvbelægning specialist for at fjerne det beskadigede område og erstatte det med nye trægulve. Pletten hele gulvet for at sikre, at de alle kampe. Det skal bemærkes, at dette er en dyrere løsning; men det løser problemet med både beskadiget gulvet og misforhold af pletten på dine gulve. Dette er en mulighed bedst anvendes til bleach skader i fremtrædende områder, såsom en formel stue eller gangen.

Dække det op

Hvis du ikke har råd til at beholde tjenestegrene af en hårdttræ gulvbelægning specialist og kan ikke få pletten op ved hjælp af slibning/re-staining metode, dække det op. Brug et tæppe eller møbel, kan du puste nyt liv i et område af dit hjem ved at dække op pletten. Bare sørg for du har renset alle blegemiddel fra gulvet. Dækker op stedet er ikke kun billig, men en ideel måde at opfordre dig til at gøre nogle lys redecorating for at tilføje pizzazz til dit hjem.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com