Sådan installeres Bali Mini Blinds

December 15

En måde at tilføje privatlivets fred til dit hjem er at tilføje Bali mini blinds til din windows. Bali mini blinds installere meget gerne andre standard mini blinds. Blinds sidde inde i to enden parentes. Når du installerer Bali mini blind, skal du sikre, at blinde er niveau. En uensartede blinde vil ikke fungere gnidningsløst. Du kan installere Bali mini blinds enten over vinduesrammen eller inde i vindueskarmen. Måle toppen af vinduesrammen før du køber dine blinds, for at sikre du får den rigtige størrelse til dit vindue.

Instruktioner

•Spørg en hjælper til at placere og holde den blinde stoftyper over vinduet, hvor du ønsker at installere blinde. Enderne af blinds bør være en lige stor afstand på hver side af den rude indramme. Læg en plan oven på blinds at sikre blinds er niveau på tværs af vinduet. Spore enderne af den blinde stoftyper fra top til bund på væggen med en blyant. Spørg din hjælper til at fjerne den blinde stoftyper fra væggen og sat det ud af vejen. Hvis du monterer på indersiden af sidekarmen, passe den blinde stoftyper i toppen af rammen til at sikre de blinde passer vinduet.

•Sæt venstre ende beslag over linjen har du på væggen på venstre side af vinduesrammen. Markere monteringshullerne med en blyant. Placere den højre ende beslag over højre side mark og spore monteringshullerne på væggen. Enden parentes ligner kasser, der mangler to sider. Hvis det er en indvendig mount, Placer enden parentes i den øverste forreste hjørner af vinduesrammen. markere monteringshullerne med blyanten.

•Sæt et borehoved, der er mindre i diameter til monteringsskruer i Boremaskinen. Bore pilot huller hvor du har montering hul mærker på væggen. Placere de kantede parenteser i position og fastgør med monteringsskruer og 1/4-inch møtrik driver. Du kan bruge en Phillips-head skruetrækker til at montere skruerne hvis du ikke har en 1/4-inch møtrik driver.

•Beskyttelseshætte til at klikke valance klip over forsiden af den blinde hoved jernbane, hvis din Bali blinds bruger en valance. Klippene ligne lige stykker af plast med øjer i hver ende. Krogene snap over forsiden af hovedet skinnen. Valance snaps over valance clips til at dække hovedet skinnen.

•Pick op til Bali blinds hoved jernbane og Indsæt hovedet jernbane i enden parentes. Skub den plast dækslet ind i kanalerne på forsiden af hver beslag. Dynen er små firkantede stykker med fremspringende fuger på to sider. Rillerne glide ind kanaler på endestykker.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com