Typer af branddetektorer

December 16

Typer af branddetektorer

Brand detektionssystemer er et uvurderligt aktiv i bolig og industri brandsikkerhed. Næsten 50 procent af brand-bolig dødsfald forekommer i en struktur uden en røgalarm, ifølge en undersøgelse foretaget af det nationale brand Protection Association med titlen, "amerikanske brand oversigt problemrapport: førende årsager og andre mønstre og tendenser." En røgalarm er en af fire typer af branddetektorer — og den mest almindelige bolig metode. Bestemme, hvilken type af brandmeldeanlæg ville være mest gavnligt for dit hjem eller forretning, og sørg for, at det forbliver i orden.

Røgalarmer

Røgalarmer forstand røg af en af to metoder. Fotoelektrisk røgalarm forstand røg i salen ved hjælp af en lysstråle, der skinner igennem i et lysfølsomt fotocelle. Fotoelektriske detektorer fungerer bedst til at opdage ulmende brande. Ionisering røgalarmer ionisere luftmolekyler, som de kommer ind i salen. Elektrisk strøm løber mellem to plader inde i salen. Når forbrændingsprodukter eller røg, ind i kammeret, de tilsluttes ioner og medføre en afbrydelse i nuværende. Ioniserende detektorer arbejde bedre for flaming brande. Bruge begge detektorer sammenholdt med hinanden, eller købe en nyere, kombination detektor, som kombinerer teknologierne.

Flammedetektorer

Flamme detektorer, også kendt som lys detektorer, kommer i en af tre typer — ultraviolet lys detektorer, infrarøde lys detektorer eller kombination detektorer. Disse detektorer, tro mod deres navn, opdage høje niveauer af lys, der kan indikere en brand. På grund af deres potentielle følsomhed over for sollys eller aktiviteter som svejsning bør flammedetektorer kun anvendes i lukkede områder eller dem, der ikke ofte er udsat for typen af lys, de registrerer.

Varme detektorer

Både fast temperatur og hastighed for stigning varme detektorer forstand varme ud over hvad den burde være, ofte en pålidelig indikator for brand. Fast temperatur detektorer fornemme varmen over en specifik indstillede temperatur. De er billige, men hvis den omgivende temperatur i et værelse er lav, de kan tage lidt tid at opdage den høje varme i en brand. Alternativt, sats i anledning detektorer fornemme når temperaturen i et rum rejser mere end et bestemt antal grader inden for et bestemt tidsrum. De er pålidelige, men placering for tæt til en udvendig dør kan forårsage falsk aktiveringer på grund af temperatursvingninger.

Brand-gasdetektorer

Brand-gasdetektorer fornemme tilstedeværelsen af gasser almindeligt produceret af brand. Selv om gasser produceres afhænger den brand brændstof, kan de omfatte kuldioxid, kulilte, hydrogencyanid, hydrogensulfid og hydrogenfluorid. Almindelig brand-gasdetektorer overvåge kun kulilte og kuldioxid niveauer, men variationer kan indstilles til at opdage disse kemikalier sandsynligvis vil blive sat ud i brande i specifikke miljøer. Ikke mange brand-gasdetektorer bruges i forhold til de andre branddetektorer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com