Hvordan man fjerne sne fra en båd Dock tag

December 17

Hvordan man fjerne sne fra en båd Dock tag

Tunge sne ophobning kan være ødelæggende for boat docks og bådene har til huse i dem. På grund af de skrånende dimensioner af de fleste tage, kan sne bygge stærkt på den ene side forårsager en dock til at vippe og blive ubalanceret. Når flere inches ophobes, kan en dock selv vælte eller synke. Det mest vigtige ting at huske, er dog ikke til risiko for personskade ved at forsøge at klatre på et beskadiget dock. Afhængigt af omfanget af skaden, kan det tage blot et par flere pounds af pres til at kollapse dock. Hvis de strukturelle skader eller vejrforholdene er svær, har en professionel Tagdækker klare sneen og reparere eventuelle skader.

Instruktioner

•Document effekter af sne ophobning af video eller fotografier til forsikringsformål, når oprustning har nået et punkt hvor dock begynder at vippe eller magert. Kontakt din forsikring agent til at finde ud af, hvad næste skridt rådes. Et forsikringsselskab kan nægte dækning, hvis taget er beskadiget under snerydning processen.

•Brug et kosteskaft til at fjerne enhver hængende is eller istapper fra kanten af taget inden du forsøger at fjerne sne på toppen af taget. Istapper kan forårsage alvorlig personskade, hvis bankede løs, mens en person står nedenunder. Hvis du ikke kan nå istapper fra jord, brug gaffatape til at fastgøre flere kosteskafter sammen for at udvide din rækkevidde.

Forpakket en taget rake eller sne rake. Disse værktøjer er specielt designet til at fjerne sne med en kniv eller cutter, der er knyttet til en lang stang. Tag River, findes i isenkræmmere eller online, sælges ofte som kits, der indeholder flere dele for at tillade dig at udvide længde passer til dine behov.

•Distribute en deicing produkt over areal af tag til at fremskynde den smeltende proces. Selvom sneen smelter ofte i sollys, det vil fryse når mørkets frembrud hits og temperaturer drop. Ice er vanskeligt at fjerne fra tagene og tilføjer endnu mere vægt end sne på grund af dens kompakt tilstand.

•Tag en proaktiv tilgang til at rydde sne. Må ikke vente indtil flere inches af sne har akkumuleret på dock taget før du forsøger at fjerne den. Den mere sne, der hober sig op, de mere fare der er for tingsskade og personskade. Så snart du ser et par inches indsamling, klare ud lidt hver dag. Overvej dog efterlader et tyndt lag af sne til at beskytte tagets overflade fra skader af taget rake klinge.

Tips & advarsler

  • Forsøger at fjerne sne fra en båd dock tag anbefales kun efter høring af en professionel, som strukturen i dock kan blive kompromitteret, øger risikoen for skade på ejendom eller personskade.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com