Hvordan kan jeg installere Frost King gummi Weatherseal?

December 17

Frost King gummi Weatherseal er en selvklæbende weatherstripping. Denne tape er hvid og bruges i sub-nul klimaer. Det fungerer i temperaturer op til-40 grader Fahrenheit og stadig er fleksibel i disse temperaturer. Det kommer i en 17-fods rulle, der er 3/8 inches lang og 1/8 inches tyk. Det giver en overlegen tætning mod luft og fugt. Denne tape er installeret rundt om døren og vinduesrammer til at holde ud koldt. Det er meget nemt at installere.

Instruktioner

•Åbn det udvendig dør, der gonna være forseglet. Udrulning Frost King gummi Weatherseal. Tryk på ene ende fast i bunden af døren jamb langs indvendige af huset.

•Drej weatherstripping op på siden af jamb indtil nå toppen. Skære det med en saks øverst på den første side. Opstille jeres hænder over den selvklæbende vejr sæl, der var netop installeret på jamb. Skubbe fast så det korrekt kan overholde.

•Applicer en stribe langs jamb på anden siden på nøjagtig samme måde. Skåret strimler på toppen og tryk fast over det hele stykke til yderligere sikre det til døren jamb. Køre et stykke af weatherstripping langs toppen af døren på tværs af jamb. Støde det op til de stykker, der er allerede installeret og skubbe, så det kan holde sig til jamb.

•Shut døren for at sikre det lukning korrekt. Check rundt huller for at sikre ingen luft bliver i og døren er blevet forseglet korrekt.

•Installer vejret tætning mellem en Skærfer og ruden på windows. Rulle vinduet op, og køre vejr forsegling op i midten af jamb. Klippe stykket med saks, når du nå toppen, og Gentag processen for anden siden. Køre bånd langs toppen af vinduet på tværs af jamb, overlappende stykker kommer op side jamb.

•Åbn og Luk vinduet for at sikre det er forseglet korrekt og weatherstripping er i orden. Kontroller, at sørge for der er ingen luft, der kommer.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com