At fjerne maling fra træ støbning

December 18

At fjerne maling fra træ støbning

Hvilken Type maling

At vide, hvad du fjerner hjælper til at beslutte, hvilken type af remover at bruge og hvordan det skal gøres. Der er latex og oliebaserede malinger, lakker og gammel blyholdig maling, bare for at nævne nogle få. Hvis du har at gøre med nogen maling fremstillet før 1978 kunne det indeholder bly. Bly kan medføre alvorlige sundhedsproblemer og fjernelse af bly maling skal gøres med omhu. En respirator bør blive båret på alle tidspunkter og fjernelse bør aldrig ske ved slibning. Hvis du er nødt til at fjerne maling indendørs, dækker alle møbler og gulve med plastfolie og holde området godt ventileret. Hvis du er usikker, hvis malingen indeholder bly, kan du få en bly test kit på de fleste hardware og hjem forbedring butikker. Hvis du ikke teste, men er stadig usikker, tage alle nødvendige forholdsregler, som hvis det var bly maling.

Stripping produkter

Du kan tilbringe timer i maling fjernelse sideskibene beslutte, hvilken type af produkt at bruge. Hvis du ved, hvilken type maling er du forsøger at fjerne, vil du have færre problemer med at beslutte hvilke stripper at bruge, som de fleste af dem er meget specifikke for bestemte typer af finish.

De fleste farvefjernerne er meget giftige og dampe alene kan gøre dig ønske du aldrig startet projektet. Der er et par produkter, der er sikrere at bruge og ikke have, at forfærdelig lugt. PeelAway farvefjernerne har produkter til enhver form for maling og finish. Nogle af dens produkter er fantastisk til at fjerne blyholdig maling og har meget lidt irriterende i dem. Iført handsker, beskyttelsesbriller og en respirator er stadig den bedste måde at forsikre, at du ikke er skadet af stripper eller bly maling. En anden "grønne" paint remover er Krud Kutter. De gør rengøringsmidler, lim flyttefirma og maling flyttefirma, ikke der er skadelige for miljøet. Disse er de bedste produkter til at starte med, hvis du er bekymret om at arbejde med kemikalier. Du skal også bruge forskellige klude, skrabere og denatureret alkohol virker vidundere for at slippe af restkoncentrationer, hvis du kan håndtere lugten.

Stripning af træ

De fleste af den tid, når du stripping støbning, er det tilbage på plads. Af denne grund ønsker du at bruge en gel eller creme type stripper. Væsker vil gøre noget rod og være meget svære at arbejde med. Alle strippere er forskellige, så pleje skal være taget til Læs fabrikantens anvisninger om hvordan man bruger det og hvor lang tid til at forlade det på, før du begynder at skrabe ud af maling.

Hvis du har en flot flad eller endda en lidt buet molding, vil en almindelig skraber være fint. Men hvis du beskæftiger sig med en meget dekorative stykke, blev det bare lidt vanskeligere. PeelAway 7 farvefjerner er en creme påføres med en plast køkkenredskaber, der ligner en spatel. Derefter en papir dækker går over cremen og sidder natten over. Den næste dag du bare skrælle papiret og det meste af malingen kommer med den. Dette fungerer godt med flere lag af maling, også.

Nogle gange er det nødvendigt at bruge picks til at komme ind i den dybe detaljering af støbning. Når malingen er fjernet med enhver paint stripper, kan du få rester ud med denatureret alkohol. Når emnet er tørt, kan du bruge en lille strimmel af sandpapir grundigt fjerne enhver maling, der ikke kommer ud. Hvis du er sikker på, at malingen ikke er en blyholdig maling, kan du bruge en sander på enhver støbning til at fjerne maling. Bare holde dit område indeholdt så støvet ikke rejse alle gennem dit hjem og bære en respirator. Du ønsker ikke at ånde det selvom det ikke er fyldt med bly. Stripping molding tager tid, en masse tid. Så vær forberedt på langdistanceflyvninger og medbringe din tålmodighed.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com