Hvordan man bruger en selvstændig vanding Planter til en indendørs plante

December 26

Selv vanding plantageejere bruge sub kunstvanding kamre til at levere vand til planterne. I stedet for at hælde vand ud over jorden, er i vand absorberet fra bunden af puljen til at opretholde en selv fugt på alle tidspunkter. Stueplanter drage fordel af denne form for kunstvanding, da disse Potter forhindrer både under- og over vanding. Korrekt ved hjælp af potterne sikrer at vandet væger i jorden korrekt og at planterne aldrig tørre ud fra mangel på vand.

Instruktioner

•Fyld puljen med en porøs, lightweight pottemuld. Jord, der indeholder perlite, vermiculite eller tørv ikke kompakt let, hvilket gør det lettere at absorbere vand efter behov. Hvis puljen bruger en klud væge for at bringe vandet i jorden fra bunden vandreservoir, skal du placere vægen, så det står oprejst i jorden.

•Indstil planter i jorden, plante dem i den samme dybde som de voksede i deres Planteskole Potter. I store plante med flere planter, rum planter på halvdelen af den anbefalede afstand afstand på etiketten plante.

•Fyld nederste reservoir med vand. Mest selvstændige vanding plantageejere har en lille åbning eller lip hvor vandet hældes i. Fyld reservoir til toppen med vand.

•Kontrollér fugten i jorden regelmæssigt for at sikre, at jorden absorbere vandet korrekt. Hvis den øverste tomme af jorden føles fugtig, men ikke klæg, fugtspredende vand ned i jorden på den korrekte hastighed.

•Fyld reservoiret en gang om ugen eller mere ofte, hvis det tømning hurtigere. En gang om måneden, hæve puljen fra reservoiret og vand jord fra toppen til at udviske alle indsamlede gødning salte i jorden.

Tips & advarsler

  • Brug ikke selv vanding plantageejere med kaktus, sukkulenter eller andre planter, der foretrækker tør jordbundsforhold. Sub vanding giver for meget fugt til disse planter.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com