Brune blade på Persimmon træer

December 20

Brune blade på Persimmon træer

Hvis blade på en persimmon tree vender brun eller træet er udviser andre tegn på sygdom, herunder farvede pletter på blade eller bladtab, er det sandsynligt, at træet har en svampesygdom eller pest problem.

Mider

Mider er en type af arachnid at angribe mange arter af træer og kan dræne dem af næringsstoffer, hvilket gør træet svage og mere modtagelige for skader og andre problemer. Brune blade og forekomst af insekter, som regel på undersiden af bladene, kan tyde på en mide problem. Behandle træet med et pesticid.

Anthracnose

Anthracnose er en svamp, der trives i våd jord eller stillestående vand rundt i bunden af træet. Det kan forårsage bladene af en persimmon tree at blive brune og falde af. Anthracnose kan behandles med et svampemiddel. Fjern eventuelle nedfaldne blade og sørg for jorden rundt i bunden af træet er kunstvanding.

Root Rot

Root rot er en svampesygdom, der kan påvirke Kaki træer. Ifølge University of California Davis, kan root rot forårsage blade blive misfarvede, forkrøblede og dør ud af træet. Andre tegn på root rot omfatter en stribet brun eller grå farve under barken og døende kviste. Root rot kan behandles ved at forbedre dræning af jorden omkring persimmon.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com