Hvordan man bruger en Pool Sand filtrere & pumpe

December 21

Hvordan man bruger en Pool Sand filtrere & pumpe

Filteret pool sand arbejder med pumpe til at rense vand af vragrester. Da vandet er filtreret i sandet, er snavs partikler fanget i sandet før vandet returneres til poolen. Bruger filteret sand korrekt og rengøring af sand og pumpe vil den rigtige måde forlænge levetiden for sandet.

Instruktioner

•Køre den pumpe i filteret holdning så at bassinvandet bliver filtreret mindst to gange dagligt i mindst to til tre timer ad gangen. Alle pumper har timere, der kan indstilles, så den filtrering proces i automatisk. Hver pumpesystem har en anderledes måde at opsætte timeren. Se brugervejledningen til den pumpe eller fabrikantens specifikationer på hvordan du indstiller timeren.

•Backwash sandet filtrerer en gang om ugen, hver anden uge eller en gang om måneden. Længden af tid mellem backwashing cykler vil afhænge af hvor meget poolen bliver brugt. En anden grund til du vil efterdønningerne en sand filter er, hvis du har for meget regnvand i poolen. Hvis vandet er over hulske kurv øverste læbe, skal du bruge funktionen efterdønningerne til afløb noget vand fra poolen. Backwashing tager vand fra poolen og kører det gennem sand til at filtrere ud snavs og ud udløbsventilen hvor efterdønningerne slangen er tilsluttet.

•Drej off pumpen til at starte backwashing processen. Drej den multiport ventil til efterdønningerne. Tænd pumpen og køre indtil vandet i syne glas kører ren. Slukke pumpen. Drej ventilen til skylning. Drej på pumpen og køre indtil vandet i syne glas kører klar. Slukke pumpen. Drej ventilen for at filtrere. Tænd pumpen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com