Hvad er de forskellige anvendelsesmuligheder for Clorox blegemiddel?

December 21

Clorox er et mærke af klor blegemiddel. Natriumhypochlorit eller blegemiddel, er et produkt, der har en række anvendelser i og omkring dit hjem. Clorox er en kraftfuld kemikalie, der er giftige dampe og er giftigt ved indtagelse. Altid holde det utilgængeligt for børn og aldrig blande det med ammoniak eller bruge den på noget, der var for nylig renset med ammoniak. Når ammoniak og blegemiddel mix, skaber det et giftigt og dødbringende gas.

Desinfektionsmiddel

Clorox blegemiddel er en nyttig desinfektionsmiddel, der vil dræbe næsten alle bakterier, mug, mug, pollen og støv partikler. At bruge det, bland en spiseskefuld blegemiddel med 1 gallon vand. Sættetid varen i opløsningen blegemiddel eller spray blegemiddelopløsning på det. Skyl elementet med klart vand og lad det tørre helt. Være opmærksom på, at blegemiddel fjerner farve fra tekstiler.

Blomster

Clorox blegemiddel kan hjælpe forlænge levetiden af afskårne blomster. Det gør den ved at levere vigtige næringsstoffer, at anlægget ikke længere modtager. Hvis du vil bruge det, bland ¼ tsk pr. quart af vand. Hæld vandet i en vase og placere blomster i det. Brug ikke mere blegemiddel end rettet, da det vil dræbe blomsterne.

Tøjvask

Blegemiddel whitens produkter. Du kan bruge det til at fjerne sved, græs eller snavs pletter af hvidt tøj. Hvis du vil bruge det, Bland ¾ kop Clorox blegemiddel med vand i din vaskemaskine. Læg tøjet i maskinen og lad dem trække i mindst 5 minutter. Brug ikke mere end det styret beløb da det kan svække tøj.

Desinficering af vand

Den bedste måde at desinficere vandet er at koge ud alle de forurener. Hvis dette ikke er muligt, kan du bruge Clorox blegemiddel til at desinficere vandet i en nødsituation. For at gøre dette, forurener filter vand for at fjerne synlige. Tilføje otte dråber af Clorox blegemiddel til én gallon vand. Lad det stå i 30 minutter. Vandet vil have en lille blegemiddel lugt. Fjerne lugt ved at hælde det fra beholder til container, indtil det airs ud nok for lugt er væk.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com