Tilføje yderligere støtte til et dæk til spabade

December 28

En hot tub kan give et sted for dig og din familie til at slappe af efter en lang dag på arbejdet eller i skolen. Det kan også tilbyde et sted, hvor gæsterne kan nyde samtalen under baggård grill eller andre sociale sammenkomster. Hvis du planlægger at installere et spabad på en eksisterende dæk, skal du muligvis styrke dæk under spabad for yderligere support. Styrkelse kan hjælpe med at forhindre skader og kan forhindre skader på dine dæk og fundament.

Instruktioner

•Indstil placeringen af spabad på dækket. Måle dimensioner af et spabad med et målebånd. Mark bredden af spabad på dækket med en blyant

•Fjern de pyntede bestyrelser mellem bredde markerer med et brækjern. Afsætte de pyntede bestyrelser.

•Dig tre rækker af tre 12-tommer-diameter huller mellem dæk strøer med en skovl så de ni huller danner en firkant svarende til bredden og længden af dækket. Hullerne skal være dybt nok til at udvide 12 inches under linjen frost.

•Sæt en 12-tommer-diameter cylindrisk beton danner i hvert hul, og tjek siden af hver formular med en tømrer niveau til at sikre, at det er lodret. Trim formularer til en højde af mindst 8 inches over jorden med en bajonetsav.

•Pour beton i de former, ved at trykke på ned beton med en sikret mod manipulation, som du hælder for at forhindre dannelsen af luftbobler. Skub en sektion af 2 x 4 tommer tømmer langs øverst del af formen, til glat beton. Indstille en 4-tommer post beslag på toppen af hver formular i midten, og Indsæt 4-tommer bolte igennem beslaget i betonen. Tillad beton hærde i en uge.

•Measure afstand fra hvert konkret støtte til bunden af den eksisterende dæk strøer. Skær sektioner af 4 x 6 tommer trykimprægneret tømmer til disse målinger med en rundsav til at danne de støtte stillinger. Stå indlæg inden i parenteserne, bore pilot huller gennem de kantede parenteser i stillingerne og sikre indlæg med 4-tommer bolte.

•Klippe seks sektioner af 2 x 6-tommer trykimprægneret tømmer til bredden på dækket, og vedhæfte disse sektioner parvis med 4-tommer bolte til at danne støtte strøer. Sæt en tværbjælke oven på hver række af stillinger. Markér positionen af støtte tværbjælke par på rim strøer, og marker midten af hver post på støtte strøer.

•Tag støtte blandede par. Lægger 4-tommer post parentes op og ned på bunden af den tværbjælke par på hver post mark med 4-tommer bolte. Lægger 4-tommer tværbjælke bøjler på mærker på rim strøer. Indstille støtte tværbjælke par på de støtte stillinger med ender inde tværbjælke bøjler. Tillægger støtte tværbjælke par tværbjælke bøjler, og tillægger stillingerne, med 4-tommer bolte topposten parentes.

•Udskift de pyntede boards med dæk skruer eller søm.

Tips & advarsler

  • Bære arbejdshandsker og beskyttelsesbriller samtidig styrke dæk for at undgå skader.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com