Potteplanter Bay træer

December 28

Bay træet anvendes typisk i container vokser er bay laurel, benævnt videnskabeligt Laurus nobilis. Bay laurel træer kan dyrkes som standard, værdig prydplanter, eller deres fleksible stilke kan arbejdes i en bred vifte af mode og hoveder kan være formet som ønsket. Dette træ, hvis blade bruges til at give smag retter, har betydning i mytologi, religion og historie. Den stærke lugt af laurbærblade beskytter træet mod mange skadedyr, men det kan opleve lejlighedsvise problemer.

Pleje

Bay træer, som er hjemmehørende i Middelhavet kyster, kan tåle en grad af tørhed. Dog bør bay træer vandes regelmæssigt, især i sommermånederne hvis planten holdes i en gryde. Bay træer flyttet indendørs til et beskyttet sted i vintermånederne kræver meget lidt vanding. Utilstrækkelig vand i løbet af sommeren kan forårsage blade at vende brun. Gødning bør anvendes med forsigtighed, da for meget gødning vil fremme anlægget til at hurtigt vokser fra beholderen og synes ude af balance. Langsom frigivelse afbalanceret gødning kan anvendes fra begyndelsen af vækstsæsonen i marts. En afbalanceret flydende gødning kan fortyndes og anvendes til pot-dyrkede planter hver par uger.

Overvintring

Træet bay er kun hårdfør fra USDA hårdførhed zoner 8-10, hvilket betyder at træet kun kan tåle temperaturer så lav som 20 grader Fahrenheit. Potteplanter træer er endnu mindre tolerante, som deres rødder bliver kølet hurtigt. Så, bay tree skal bringes indendørs i koldt klima for at overleve. De ideelle vinteren temperaturer for træet bay er omkring 50 grader om natten og kun ca 10 grader varmere i løbet af dagen. Træet kræver ingen gødning om vinteren og mindre vand end under den aktive vækstsæson, men planter bør overvåges for at sikre, at de ikke tørrer.

Formning og beskæring

Standard bay tree protocol opfordrer til en total højde, herunder puljen af omkring 6 fod; stammen bør være omkring 42 inches lang, før det begynder at filial. Lederen af anlægget skal være ca afpasset efter puljen. Der findes generelt to typer af beskæring til dette træ. Den første type er top beskæring, som kan ske gradvist hele vinteren som laurbærblade bruges til madlavning eller potpourri. Denne beskæring bør fjerne kun et par inches fra toppen og være afsluttet i slutningen af marts. Root beskæring er også nødvendig for at undgå behovet for re potning, og det forhindrer træet bliver root bundet. Før træet begynder sin foråret vækst flush, fjerne planten og drille forsigtigt om 2 eller 3 inches fra bunden og siderne af massen. Renlig trim udsat rødder selv med jorden. Derefter igen pot træ, sætte nye potning kompost i bunden af puljen og i mellemrummet omkring kanterne.

Skadedyr

Som en aromatisk har bay træer relativt få skadedyr. Hvis bugten er angrebet af skalaer, vaske det i varmt, sæbevand vand eller behandle den med en gartneri olie. Skalaer udskiller en sukkerholdig stof, der tiltrækker en grå skimmel. Den østlige tiger swallowtail butterfly kan også fodre på bugten.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com