Farerne ved skimmelsvamp

December 22

Skimmelsvamp er en mikroskopisk organisme, der hjælper i nedbrydning af dødt stof og vokser i en række forskellige steder, fra mad til snavs og træer ifølge New York State Department of Health, hvis et hjem har de rette betingelser--et varmt, fugtigt miljø og organisk materiale at leve--mug kan hurtigt vokse ud af kontrol og har negative virkninger på menneskers sundhed.

Astma

Astma, en sygdom, der forårsager airways til kontrakten og begrænse, således blokere for strømmen af luft, kan blive irriteret af skimmel. Environmental Protection Agency rapporterer, at astmatikere bør undgå skimmel, fordi indånding sine sporer kan udløse astmaanfald. For at reducere sandsynligheden for en mold relaterede hændelse, anbefaler EPA at holde indendørs luftfugtighed mellem 30 og 50 procent, grundigt ventilerende værelser og fjerne enhver absorberende materiale, der kunne blive smittet af mug. Børn med astma er på et højere risiko for at lide en skimmel-relateret hændelse, hvis der er en historie af allergier og vejrtrækningsproblemer i deres familie, ifølge Web MD, og undersøgelser ved Finlands University i Helsinki viser risikoen for at udvikle astma kan fordoble med betydelig skimmel.

Hud og øjne problemer

Eksponering for skimmel kan irritere hud og øjne, ifølge New York State Department of Health. Svampesporer kan forårsage kløende, røde og rindende øjne ligner symptomerne på høfeber. Hududslæt, kan i form af dermatitis, også være forårsaget af mug, der typisk forårsager huden bliver kløende, røde, ujævn og hævede.

Immunsystem problemer

Dem der lider af et svækket immunsystem, ligesom folk undergår kemoterapi eller smittede med HIV, er en øget risiko for at lide en skimmel relateret sygdom. Eksponering for skimmel kan potentielt forværre eksisterende sundhedsspørgsmål i dem, der lider visse sygdomme. Centers for Disease Control state mennesker med kronisk lunge tilstande, som obstruktiv lungesygdom, er også mere tilbøjelige til at udvikle luftvejsinfektioner, forringer deres evne til at trække vejret. De ældre og små børn kan også være mere modtagelige for skimmel relaterede sygdom og mindre i stand til at kæmpe off infektion, ifølge Minnesota Department of Health, og muligvis bliver syg med mindre mængder af skimmel end raske voksne.

Skader på tegnebogen

Mug kan have katastrofale følger for fysiske sundhed, og det kan også alvorligt skade finanser af dem til opgave at fjerne de skadelige stof fra deres hjem. Ofte, når formen har invaderet et hus, er professionel bistand forpligtet til at fjerne det. Website omkostninger Helper anslår at fjerne mug fra en crawlspace koster mellem $500 og $4.000, afhængig af sværhedsgraden af angreb. Webstedet skimmel Blogger anslår reparation strukturelle skader forårsaget af skimmelsvamp kan koste $10.000 til $30,000 afhængigt af mængden af arbejde at gøre.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com