Hvordan til at hænge en hylde på en gips væg

December 28

Mange ældre huse, for det meste dem bygget før 1950 ' erne, har nogle gips vægge. Selv om gips vægge holde godt over tid, kan de præsentere nogle vanskeligheder, når det kommer til at hænge vægdekorationer og elementer som hylder. Gips kan smuldre når du forsøger at indsætte hardware, såsom søm og skruer, men det store spørgsmål når hængende tunge genstande såsom hylder er, at gipsen ikke er normalt robust nok til at understøtte hylder vægt. Bruge nogle få simpel narrestreger at sikkert hænge en hylde fra en gips væg.

Instruktioner

•Locate studs bag gipsen. For at finde studs, holde en stud finder til væggen og markere de steder, hvor hver søm ligger både op og ned og side til side på væggen. Find mindst to side-by-side studs i væggen. Knopperne køre hele højden af væggen hvor hver søm er placeret.

•Measure afstanden mellem skruehuller på hylden, og derefter måle den samme afstand på tværs af væggen og gøre et varemærke for hver skrue hul. Forsøge at gøre hver skrue huller jord på en mur stud. Hvis du sætter op en hylde med separate beslag, markere skruehuller til beslag på hver stud, mål afstanden mellem beslagene og derefter sætte parenteser på hylden, så de er den samme afstand som væggen studs.

•Kontrollér starter hul til hver skrue hul på hylden eller beslag, ved hjælp af en drill bit lidt mindre end skruerne. Når du laver hullet, gå gennem gips og en del af vejen ind i den træ stud.

•Skru hylde til væggen med skruer der er lange nok til at gå gennem hyldeknægte, gennem gips og mindst 1 tommer i knopperne. Hvis den hylde, du ønsker at hænge ikke har beslag bred nok til at vedhæfte til to væggen studs, kan du bruge en væg anker. Måle afstanden mellem hullerne på samme måde, at sikre et af beslagene placeres på en stud, og oprette de samme starter huller i gips. Dernæst lægger den første beslag til væg stud og bruge en væg anker til beslaget, der er ved at blive hængt på gips alene.

Tips & advarsler

  • Hvis du vil bruge en væg anker, placere den plast del af anker gennem de forborede hul og let hammer det ind i væggen, hvis du ikke kan skubbe den. Sæt skruen i ankeret og skru det i som normalt. Ankeret udvider bag gipsen og holder skruen på plads.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com