Sådan fjerner syntetisk olie fra bomuld

December 23

Syntetisk olie er en menneskeskabt smøremiddel primært fundet i motorolier. Motorolie, der får på bomuld tekstiler såsom T-shirts efterlader en beskidt, mørk mærke på materialet. Som en fedtet plet kræver mærket et affedtningsmiddel til at modvirke og fjerne det fra bomuldsstoffet. Først ved hjælp af en absorberende til at trække så meget af olie fra stoffet som muligt bidrager til at gøre den rensning oparbejde en succes.

Instruktioner

•Blot våd syntetisk olie fra bomuldsstof med papirservietter. Ising på pletter forsigtigt at undgå at sprede det.

•Sprinkle talkum over den resterende plet. Gør det muligt at absorbere olie natten over. Børste pulver fra bomulden og i en skraldespand.

•Pour 1 til 2 tbsp. flydende vaskemiddel på den resterende plet. Med en gammel tandbørste, forsigtigt Gnid vaskemiddel i pletten. Flip bomulden vrangen ud for at nå frem til undersiden af pletten. Anvende 1 tsk af vaskemiddel til den nederste side af pletten, og gnid med tandbørsten.

•Sæt bomuldsstof i vaskemaskinen og hvidvaske i varmt vand. Inspicere pletten efter vask at se hvis varemærket forbliver. Hvis det mener, at blegning stoffet. Bomuldsstof, der giver mulighed for blegning, udfylde en håndvask med koldt vand og sted en kop af blegemiddel til hvide eller all-stof blegemiddel for farvede i vasken. Placer bomuldsstoffet i vasken i 10 minutter. Skyl blegemiddel fra bomuldsstoffet og tørre normalt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com