Akryl møbler maleteknikker

December 25

Fordi akryl møbler har en glat tekstur, har mange amatør malere svært ved at male det uden at forlade tørrede, uinteressante penselstrøg i finish. Hvis du er en erfaren maler, kan du være i stand til at generere en glat, professionelt finish med kun en børste. Hvis du er en uerfaren gør-det-selv, kan du nødt til at ansætte andre ansøgning metoder.

Børstning

Fagfolk kan generere glat finish på akryl møbler ved hjælp af et paintbrush. Hvis du er en erfaren maler eller besidde en rolig hånd, kan du være i stand til at opnå samme effekt. Hvis du er en uerfaren maler, vil du sandsynligvis ende op med en attraktiv finish skæmmet med tørrede penselstrøg.

Spray rig

Fagfolk generelt bruge gas eller El spray rigge for at male akryl møbler. Dette tillader dem at skabe en fejlfri finish, fri for penselstrøg. Spray rigge er tilgængelige på udstyr Udlejning butikker. Uerfarne malere kan have problemer med at bruge spray rigge, og kunne ende med at skabe en rodet færdig, skæmmet med løber og sagging.

Spraydåser

Selv uerfarne malere kan oprette glat, professionelt finish på akryl møbler ved hjælp af dåser med spraymaling. Desværre, hvis stykke af møbler er stor, projektet kan blive dyrt. Spraydåser er ideel til mindre stykker af akryl møbler. Malere bør holde kan omkring 8 inches fra overfladen som de anvender.

Fortynding

Når uerfarne malere forsøger at male større stykker af akryl møbler, er de generelt tvunget til at bruge en pensel. Dette fører ofte til en mangelfuld finish. Du kan bekæmpe dette problem ved at fortynde malingen inden påføring. Gør-det-selv bør tilføje en ounce af vand fra hanen til hver gallon af latex eller akrylmaling, og en ounce af mineralske spiritus til hver gallon af oliebaseret maling. Når malingen er fortyndet, vil det gå på meget glattere. Malere bør gælde flere lys frakker snarere end en eller to tunge dem.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com