Den bedste måde at rense rustne værktøjer

December 26

Rengøring rust af værktøjer er afgørende, som ved hjælp af rusten værktøjer er uklogt-- og potentielt farlige. Godt passes for værktøjer kan vare i årevis, og rust er ingen grund til at smide dem ud. Men hvis rust har helt spist gennem metallet, der er intet du kan gøre.

Fjerne debuterende Rust

Der er ingen grund til at bruge en løsning til at rense dine værktøjer, hvis rust lige begyndt at danne. Du vil være i stand til at fortælle, hvis dette er tilfældet, hvis metallet kun har en lille til moderat mængde af steder, ikke der er meget store i diameter. Der er et par tørre metoder til at fjerne rust på nuværende tidspunkt, men de alle involverer den samme teknik: ved hjælp af varierende grader af slibende pensler eller puder til at tage ud af rust. Jo mere rustne værktøjer, jo vanskeligere opgave bliver. Bruge en stiv stålbørste og en smergel klud (en klud belagt med smergel bruges til polske metal, svarende til en slibning klud). Brug wire børste først, derefter komplet finere arbejde med smergel klud. Begge elementer kan findes på isenkræmmere levering.

Fjerne avanceret Rust

For rust, der er mere veludviklet, vil en tør metode ikke klippe det. Kommercielt tilgængelige rust-fjernelse opløsningsmidler arbejde på to måder – undertiden både: blød værktøjet i opløsningsmiddel, eller krat det med en slibende materiale dyppet i opløsningsmidlet. Følg altid vejledningen på de opløsningsmiddel flaske. For brændpunkter, bruge en slibende ligesom stål uld dyppet i løsningen. Der er også metoder med melasse eller eddike. Metoden melasse tager længere tid, som værktøjerne skal lægges i blød i et par dage i løsningen. Bland 1 del melasse og 12 dele vand i en spand og suge værktøjerne i løsningen. Denne metode fratage ikke noget ud værktøjerne som syre-baserede løsninger, såsom eddike. For at bruge eddike, simpelthen suge værktøjerne i sin ufortyndet form. Brug ikke denne metode, hvis nogen dele af værktøjerne er messing, som eddike vil fjerne zink fra metal, forlader kun kobber.

Hindre ny Rust dannelse

Efter du har renset dit værktøj, uanset metode, Sørg for, at de ikke udvikler ny rust i fremtiden. Den vigtigste måde at hindre ny rust fra formning er at olie dine værktøjer med en løsning som WD-40. Brug en blød, ren klud til at anvende olie, belægning hele metal overfladen af værktøjet. Hvis du bruger sjældent dine værktøjer, kontrollere dem alle så ofte og anvende en ny frakke, især hvis du bor i en del af landet med medium til høj luftfugtighed.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com