Hvordan man kan finde et fire blade kløver

December 27

Hvordan man kan finde et fire blade kløver

At finde et fire kan blade kløver synes som sådan en vanskelig ting at gøre. Der er jo kun en mutation af fire blade kløver for hver 10.000 kløver. Imidlertid lære hvordan du kan finde et fire blade kløver, og indse at få heldige er ikke så hårdt du troede det ville være.

Instruktioner

•Fire blade kløver er forårsaget af en genetisk mutation af normalt tre blade kløver. Disse mutationer kan være på grund af en lav frekvens recessivt gen eller andre miljømæssige årsager. Det fede er, at denne mutation ikke stopper ved de fire blade kløver. Det er muligt for en fem blade kløver. Dog flere foldere, mere vanskeligt det er at finde.

•Først ud, finde en dejlig, stor plet af kløver. Dette bør være let, hvis du bor i nærheden af en stor park eller endda i din plæne. Ikke får på dine knæ, travlt med at kigge efter et fire blade kløver. I stedet, kigge efter mønstre fra en stående højde over hele patch af kløver. Enhver muterede kløver vil stsand ud som en øm tommelfinger.

•Clover mutationer er mere almindelige i sommeren end i foråret, og nogle steder favorisere blot mere mutationer over andre områder. Hvis du finder en muteret Kløver, er chancer, vil der være flere nær nærheden.

•Til dem der ikke kender fire blade kløver, shamrock har fire pjecer. De fleste af mutanterne har tre blade stængler, hvor en af dem er opdelt i to blade.

•5, 6, 7 og så videre - blade kløver er mere sjældnere flere foldere de har, men de virkelig holde sig fra resten af publikum. Disse bør absolut letteste hen til stop endnu de sværeste at finde om skarer af kløver.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com