Ontario specifikationer & retningslinjer for installation af en indendørs træ ovn

December 27

Indendørs træ ovne kan være en populær mulighed for bolig varme alternativer til at erstatte den sædvanlige olie-fedtforbrænding furnace. Nyt træ træpiller-brænde ovne tilbyder nogle fordele frem for traditionelle brændeovne og olie ovne, herunder økonomiske og økologiske fordele. Men der er sikkerhedslove og forholdsregler du bør vide, før du installerer en indendørs træ ovn.

Bygning kode Act

Når du installerer en træfyrede ovn ind i dit hjem, Følg Ontario bygning kode Act afsnit 9.22, som direkte refererer til pejse i boliger. Du skal opfylde kravene for liners, væg tykkelse, luft forbrænding, fire kamre og spjæld. Ved at følge disse regler, vil du være hjælp til at forhindre skadelige emissioner fra at indtaste dit hjem samt luften udenfor.

Spørgsmål

Det største problem med træfyrede ovne er brændeovne ikke når en tilstrækkelig høj temperatur til at helt brænde træ. Dette kan frigive giftstoffer som kuldioxid, carbonmonoxid, nitrogenoxider og formaldehyd, ifølge Miljøministeriet Ontario. Når du køber en brændefyret ovn, kigge efter en, der bruger avancerede forbrændingsteknologi, som vil bidrage til at brænde træ mere helt.

Skorstenen vedligeholdelse

Løbende vedligeholdelse af din skorsten er afgørende for sikkerheden og effektiviteten af din brændefyret ovn. Dette ikke kun omfatter regelmæssig rengøring, men også inspektioner. Ser for sod og kreosot opbygning, som kan forårsage en skorsten brand. Hver skorsten bør være ordentligt udjævnet for at forhindre sne og regn skader.

Advarsel

Fjerne enhver brændbare materialer i nærheden af træ ovnen. Dit hjem bør være udstyret med kulilte alarm til at advare dig og din familie af eventuelle skadelige emissioner. Brændende tørt træ hjælper med at forhindre ophobning af creosot og giver dig den mest effektive brand.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com