Hvordan man opbygger en port med et træpanel

December 31

Hegn, tilbyder fra privatliv at strejkevagt, en fantastisk måde at fremvise din landskab samt beskytte dit hjem. Et træ gate panel er det nødvendige stykke, der fuldender ethvert hegnet installation. Uanset om det er en behandlede træ gate eller en malet, skal gate panel bandage arbejde ordentligt for at holde porten fra sagging over tid. Hvis du har tømrerarbejde færdigheder, kan du udfylde denne gør det selv projekt på ingen tid, ved hjælp af grundlæggende snedkeri værktøjer.

Instruktioner

•Measure bredden af porten. Tillad 1/2-inch clearance på begge sider af det. Hvis porten er bredere end 5 fødder, overveje at gøre to gate paneler, der mødes i midten. Noget bredere end 5 fødder er akavet at åbne og vægten får ofte den til at synke, selv med en god panel tandbøjle system på plads. Hvis du bruger to porte, tilføje en anden 1/2-inch clearance.

•Klippe træ til panelet træ gate. Skære nok oprejst brikker at danne sig et panel og to stykker for vandret tværs medlemmer. Hvis din gate gonna ligne paneler på dit hegn, lægge træ stykker på en lignende måde. Ellers, lå fordelt oprejst stykker side-by-siden, som du vil have porten til ser. Tilslut en top og bund vandret tværs medlemmer til de opretstående stykker af træ ved hjælp af skruer.

•Measure fra den øverste højre side af den øverste vandrette bestyrelse porten til nederste venstre side af den nederste vandrette medlem. Skære en bestyrelsen denne længde. Vinkel toppen og bunden af bestyrelsen til at matche øvre og nedre vandrette stykker af porten. Placer bestyrelsen på bagsiden af porten til at danne et "Z". Den øverste del af bandage bestyrelsen bør være tættest på låsen side og bunden skal være tættest på hængselsiden. Bruge flere skruer for at holde tandbøjle bestyrelsen på plads.

•Paint eller pletten gate til at matche hegnet.

•Sæt hængsel forsamlinger til gaten. Afstive porten eller har nogen hold det lige for dig. Porten skal være et par inches over jorden. Fastgør anden enden af gate hængsler til gatepost. Test port for at sikre det åbnes og lukkes nemt. Om nødvendigt foretage justeringer.

•Tilføj låsen forsamling til panelet træ gate. Fastgør anden del af samlingen låsen til den tilsvarende gatepost.

Tips & advarsler

  • Hvis du planlægger at male hele hegnet og gate, male træet før du samle hegnet og gate. Det også giver dig mulighed at komme ind i alle de svære at nå steder.
  • Bruge rustfri skruer, hængsler og låse på porten, så du ikke behøver at bekymre dig om rust pletter på træ.
  • Hvis du hænger to gates, Gentag byggeprocessen for den anden gate. Bruge stykker af skrot tømmer midlertidigt binde de to gates sammen med passende afstand i midten. Med bistand, center og niveau gates samtidigt i åbningen mellem portstolper. Tillægge portstolper hængsler af portene. Fjerne skrot tømmer. Fastgør låsen mellem porte.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com