Blomster i Atlanta

December 28

Blomster i Atlanta

Atlanta, Georgia, er i den sydlige del af USA Vintrene er ganske mild, hvilket gør det et ideelt miljø til dyrkning af blomster. Af de mange blomster fås nogle er indfødte til området og andre er blevet introduceret til området. Disse blomster kan dyrkes i haven, bruges som afskårne blomster og kan endda bruges i madlavning opskrifter, så længe du bruger spiselige blomster.

Dahlia

Georginer elsker varmen og mange hundrede georginer kan findes vokser i hele byen Atlanta. Disse blomster foretrækker fuld sol miljøer, hvor der er læ for vinden. De er ganske robust planter og nogle kan vokse til at være ganske høj. Georginer kommer i alle farver, størrelser og kan være single blomster eller dobbelt blomster. Ud over at producere farverige blomster i haven, er de også gode som snitblomster.

Woody vinstokke

Der er mange woody, blomstrende vinstokke, der er hjemmehørende i Georgien. Trompet Gedeblad, amerikansk blåregn, klatring hortensia, Carolina gul Jessamine, crossvine og Virginia creepers findes alle i Georgien. Disse vinstokke kan bruges til at klatre op espalier og vægge og andre bruges til komposteringsprocessen. Nogle af disse vinstokke vokser meget aggressivt og skal beskæres regelmæssigt.

Roser

Atlanta har et fremragende klima til at dyrke roser. Vintertemperaturer er mild nok at kulden ikke vil skade eller dræbe roserne over vinteren. Et sted, der får masser af sol og er ikke for tæt på et træ er et godt sted for roses. Faktisk er der en årlig rose show hvert år i Atlanta. Roser, der vokser godt i Atlanta og kræver ikke en masse vedligeholdelse omfatter Cherokee rose, sump rose, lady banker rose, Rabst, la belle sultane, pink pet og auguste renoir.

Spiselige blomster

Der er mange blomster, der vokser i Atlanta, der er spiselige og kan føjes til opskrifter og retter. Morgenfrue blomster har en pebret eller zesty smag og kan føjes til urt butters, ris, salat og suppe. Andre spiselige blomster bruges i madlavning omfatter solsikker, lavendel, kaprifolier, hibiscus, mælkebøtte, squash blomster, Stedmoderblomst, salvie, nasturtium, roser og daylilies. Disse blomster, kan tørres og derefter knust til et pulver eller anvendes frisk. Spiselige blomster kan dyrkes i din egen have eller købt på landmænd markeder eller blomsterhandlere.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com