Hvordan man dyrker kirsebærtræer i Zone 8

December 29

Hvordan man dyrker kirsebærtræer i Zone 8

Kirsebærblomster er berømt for både deres duft og årlige udseende i gaderne i Washington, DC. For kirsebær elskere, men hvad der følger er endnu mere forbløffende: hundredvis af tærte, skinnende, saftige kirsebær hænger fra træet. Kirsebærtræer er kolde hårdføre og overleve i USDA hårdførhed zone 8 ganske let, så længe de får de rette jord og vand betingelser.

Instruktioner

•Vælg den rigtige hjemmeside for et kirsebærtræ eller to. Kirsebær har brug for fuld sol, beskyttelse mod vind og god dræning – som de ikke kan lide at få deres våde fødder. Vælg et websted, der dræner hurtigt efter regn og er 10 til 20 fod fra en beskyttende struktur. Hvis du plantning mere end én kirsebærtræ, Planlæg forlader mindst 18 fod af plads mellem dem. Plante kirsebær træer som frø eller træer i foråret, når jorden er optøet. I zone 8, bør dette være i April.

•Amend webstedet. Bland kompost og quick-afløb jord i lige store dele, og vende blandingen ind i top 2 fødder af din plantning site. En cherry hovedkravet er for hurtig dræning og rige, støttende jord. Grave et hul, der er lidt dybere end den kirsebærtræ rodklump og tre gange så lang.

•Plant af kirsebærtræ. Krydset af roden til stammen bør være lidt lavere end den jord, når du er færdig. Vand site med 3 inches af vand at etablere træet. Vedligeholde ugentlige vandingerne af beløbet.

Tips & advarsler

  • Kirsebærtræer kræver undertiden en bestøver til frugt, så overvej plantning mere end et træ på et tidspunkt, hvis du ønsker en kirsebær høst. Kirsebær træer kan vokse til 20 eller 30 fod i højden, og bør aldrig være dyrket under udhængende strukturer eller telefonkabler. Kirsebærtræer er ikke glad for barkflis eller gødning.
  • Fugle vil rense et kirsebærtræ rene af frugt i korte orden, hvis træet ikke er beskyttet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com