Hvordan kan jeg bruge en Blender stedet en foodprocessor?

January 2

En blender kan bruges til at lave mad, når en foodprocessor ikke er tilgængelig. Food processorer og blendere er tidsbesparende fødevarer forberedelse enheder med hurtig-roterende vinger. Mange fødevareproducenter har en række udskiftelige knive at hugge i forskellige former og størrelser. De fleste blender designs er begrænset til et enkelt blad udvalg, men de har flere hastigheder. Et par enkle skik teknikker kan sikre, at du får resultaterne af en foodprocessor ved hjælp af din blender.

Instruktioner

•Klippe mad i bidder lille nok til at passe ind i blenderglasset. Hak tætte tørvarer som hårde oste og chokolade i 1-tommer terninger eller mindre. Belastning blenderen krukke 1/4 fuld.

•Dæk blender med låg. Tryk på pulse-knappen tre gange. Tænd hastighedsknappen højeste og slukket i tre hurtige stød, hvis der er ingen puls funktion på blenderen du bruger.

•Lift låg på blender. Dump indholdet af blender ud på et skærebræt til at undersøge størrelsen på stykkerne. Returnere maden stykker, der er stadig for stor til blenderglasset.

•Swirl den overdækkede blender krukke i en vandret cirkulær bevægelse at forbedre mad luns omsætning. Mad er skåret i mere jævnt mellemstore stykker når krukken er roteret rask under og mellem pulser fra vingerne.

•Tilføj udskårne mere stykker af mad til dem, der blev returneret indtil krukken er 1/4 fuld igen. Gentag de tre-puls eller high-speed lyseksplosioner. Fortsætte med at fjerne små stykker og tilføje nye, indtil alle fødevarer forarbejdes efter hvad du har brug for.

Tips & advarsler

  • Nogle blender motorer kan monteres med foodprocessor vinger og sønderdeling rum. Konsultere instruktionsbogen eller kontakte producenten for at finde ud af hvis mad forarbejdning tilbehør er tilgængelige for den model, du bruger.
  • Stop bruge blender i 15 minutter, hvis du opdager en brændende lugt. Billigere blender motorer kan brænde efter mindre end en times kontinuerlig brug.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com