DIY-projekt planlæggere

January 2

DIY-projekt planlæggere

En kombination af bindemiddel og indeks dividers er nyttige, når du planlægger hjem projekter, samt håndværk og andre projekter. Disse leverancer kan du bygge en planner til at huse de idéer, som du har til alle dine kommende projekter i en organiseret måde.

Denne type af bindemiddel hjælpemidler du i planlægning hvert projekt helt, udstikker hvert trin i orden og at give alle de oplysninger, du skal bruge før begyndelsen. Det vil også give dig med et sted for at holde kvitteringer sammen.

Instruktioner

•Opret projekt plader i dit tekstbehandlingsprogram, gemme dem i din computerfiler til hurtig udskrivning, når et nyt projekt er begyndt. Gøre disse én eller to sider lang. Giver en plads i toppen til navnet på projektet, den planlagte startdato og den anslåede slutdato, samt mængden af penge budgetterede til projektet.

Føje afsnit til hver side med overskrifter, for en materiale liste og en indkøbsliste. Har en anden sektion for en projektoversigt, samt et sted for projektets detaljer. Indsæt et område for vigtige tal, som for en maler eller tømrer, og et sted at liste hvert trin, som du ønsker at tage. (Se Reference 1)

•Hav en indeks skillevæg, planlægning ark og linjeret papir til noter tilgængelige for hvert projekt, samt en konvolut til at gemme kvitteringer. Holde millimeterpapir på side for planlægning møbler placering samt for andre projekter. Punch huller i noget, der i øjeblikket ikke har dem, såsom kuvert og millimeterpapir, og placere forstærkninger omkring hvert hul til at forhindre, at disse emner rive. Lægge det hele i projektmappen og etiket indeks divider med projektets navn. (Se Reference 2)

•Brug denne planlægning projektmappe til at organisere alt fra begyndelsen ideer til kvitteringer. Start med projektnavne og datoer, derefter beslutte på et budget. Kontakt personer, som du muligvis hjælpe fra, og tilføje deres kontaktoplysninger til arket projekt. Giv en beskrivelse af hvad du vil opnå, og de nødvendige skridt til at opfylde dine mål. Gøre en materiale liste, og tilføje noget, som du ikke har på hånden til indkøbslisten.

•Hold kvitteringer i den tilsvarende kuvert for et bestemt projekt, og tillægger de blanke ark papir maling og stof prøver. Bruge millimeterpapir for at planlægge haveprojekter, værelse tilføjelser og alle andre projekter, som du vil arbejde på.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com