Slags maling til brug på et plankeværk

January 3

Slags maling til brug på et plankeværk

Træ hegn er æstetisk tiltalende, tilbyder en klatring overflade for vinstokke og giver tiltrængt beskyttelse af personlige oplysninger for baggård cookouts og pool parter. Dog et plankeværk skal være malet eller ellers færdig, eller det vil hurtigt discolor og opnå en rustik look, mange boligejere finde uønskede. Der findes flere typer af maling på finish, der kan bruges på et plankeværk, men skal sørges for at vælge den passende maling og forberede hegnet ordentligt.

Primer

Vælg en oliebaseret maling primer at basere frakke træ hegn, der har tidligere været malet, efter de har været nøje forberedt ved pres vask. Oliebaseret maling primer vil fast obligation til den gamle maling til at sikre, at den nye maling ikke skræl. Udendørs maling primere, der omfatter en meldug-drab agent yder ekstra beskyttelse og er et godt valg for træ hegn.

Maling

Vælg en slidstærk, høj kvalitet udendørs maling til den anden og eventuelt tredje lag maling på din plankeværk. Hvis det er muligt, vælg maling, der har UV-beskyttelse inkluderet. Når du vælger maling farver, Husk at maling vil falme lidt over tid. Kan du vælge en lidt lysere nuance.

Farvet plet

Planlæg at bruge en farvet plet på din plankeværk til at reducere vedligeholdelse. Vælg en høj kvalitet, udendørs pletten for de bedste resultater. Farvede pletter er tilgængelig i en bred vifte af farver. Bare påfør flere lag for at uddybe farven.

Male vedligeholdelse

Årligt inspicere malingen på din plankeværk. Ren hegnet og ophæve peeling paint. Touch-up på områder, der peeling, eller anvende et frisk lag på hele hegnet, hvis den oprindelige maling er falmet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com