Patio hængende skygge ideer

January 3

Patio hængende skygge ideer

Terrasser tilbyder lav vedligeholdelse udendørs plads for en virkelig indoor-outdoor livsstil, men undertiden anmassende solen eller spytte regn regel gårdhave ud som en mulighed for rekreation. Simpel hængende nuancer beskytter din terrasse, og gæsterne fra de udendørs elementer. Uanset om du er på udkig efter en permanent installation eller foretrækker muligheden for at fjerne skyggen under perfekt vejr, tilbyder hængende nuancer til terrasser muligheder for de fleste budgetter og smag.

Markiser

Solsejl er en alsidig mulighed for skygge din terrasse. Den bedste type af fortelt til din terrasse afhænger af placeringen af gårdhaven og dit budget. Hvis du har en gårdhave, der er knyttet til en struktur som dit hjem eller en nærliggende skur, din markise kan installeres struktur og udvide over din terrasse til at give skygge. Hvis du er villig til at investere en smule mere ind i din markise, kan en professionel installere et udtrækkeligt fortelt, der strækker sig via fjernbetjening eller remskive system over din terrasse når du har brug for det. men gemmes simpelthen mod dit tag, når du ikke. De fleste markiser er lavet af lærred eller stof, så du har en vifte af farver og stilarter at vælge imellem der passer til din smag og passer til din stil og gårdhave.

Shade klud

Hvis du vil oprette en brugerdefineret har brug for hængende skyggen indstilling for din terrasse, du lidt mere end gitter arbejde og shade klud. Shade klud er en fleksibel, vævet stof, der strækker sig over en eksisterende pergola eller gitter espalier at give skygge. Hvis din terrasse har en åben top pergola, er shade klud en egnet mulighed til at forvandle den dekorativ espalier til en funktionel hængende skygge. Vævning af shade klud påvirker mængden af lys og vind, der passerer gennem. Maksimal beskyttelse, kigge efter tætvævet tekstiler, som vil blokere sol og vind.

Skygge sejl

Til moderne hjem tilbyder skygge sejl en uventet tilføjelse til dit moderne gårdhave. I modsætning til traditionelle markiser eller klude sættes skygge sejl op i en trekantet form, der strækker sig over din terrasse til at give skygge mens det stadig tillader vinden passere. Hvert sejl er udstyret med hardware, der sikrer at hjørnet af sejlet og enten til metal stakes eller eksisterende strukturer nær din terrasse. Efter installation er sejl stram, sprød hængende skygge indstillinger for din terrasse. Skygge sejl er især nyttig, hvis du har en stor terrasse, som du kan medtage flere overlappende sejl for at dække de nødvendige område.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com