Løsning for at forhindre vand pletter på Badeværelse Kampprogram

January 3

Vand pletter er et fælles problem på badeværelse inventar, som hårde vand indskud tør på inventar, forårsager utiltrækkende tørrede vand pletter. At fjerne vand pletter er en forholdsvis nem procedure, der kræver minimal knofedt og blot et par simple husstand ingredienser. Disse steder er også let kan forebygges ved at tilføje et par ekstra skridt i din daglige rutine.

Rengøringsmiddel

Der er flere kommercielle produkter på markedet, som vil effektivt rense og fjerne vand pletter fra Badeværelse Kampprogram. Besøg rengøring midtergangen på din lokale købmand eller hjem forbedring butik at vælge produktet at rekorder passer til dit budget og behov. De fleste fungerer på samme måde, så se efter et produkt, der fjerner hårdt vand indlån eller kalkflager oprustning, som vil fungere perfekt til dette problem.

Hvis dyre rengøringsmidler er ude af dit budget, gøre en hjemmelavet rengøring løsning, der vil arbejde lige så godt. Eddike er en naturlig desinfektionsmiddel, der vil rense og dræbe bakterier, mens også fjerne vand pletter. Bland 2 kopper vand med 1 kop destilleret hvid eddike i en sprayflaske.

Skålen vaske er en anden mild rengøringsmiddel, der vil rense effektivt uden at efterlade striber eller vand steder. I en sprayflaske, bland to kopper vand med to sprøjter af flydende opvaskemiddel, og ryst til at kombinere ingredienser.

Rengøring inventar

Til ren Badeværelse Kampprogram, Vælg din rengøring løsning af valg, spray det på inventar og derefter tørres af med en klud eller svamp. Gentag så ofte som nødvendigt, indtil alle vand pletter er blevet fjernet fra inventar, og sørg for at tørre overfladen ren og tør at forhindre nye vand pletter fra udviklingslande.

Forhindrer vand pletter

Efter steder er blevet fjernet fra inventar, er det vigtigt at holde inventar tør. Brusebad, vask hænder, kan børster tænder og andre daglige rutiner forlade vanddråber på de inventar, der kan nemt forvandle i tørrede vand pletter. Efter brug af området, rene tørre inventar hvis du bemærker vanddråber. Dette vil nemt forhindre re udviklingen af vand pletter, hvilket gør dem en saga blot.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com