Hvordan man kan male paneler som en professionel

January 4

Hvordan man kan male paneler som en professionel

Gå fra dateret, panelled træ vægge smukt malede dem er en dramatisk ændring. Nøglen til en stor leder job tager sig tid til at forberede de paneled vægge korrekt. Bruge nogle tricks til at gøre det gå hurtigere og bedre. Afslutte jobbet med en vaskbar mat maling at maskere eventuelle mangler i paneler.

Instruktioner

•Ansigt over paneler med efterbehandling negle og en hammer for at sikre alle sømme er stram og ingen negle stikker.

•Kombiner vask og slibning paneler i et-trins. Bland en opløsning af vand og en heavy-duty affedtning renere. Grundigt krat væggene ned med den fleksible slibning svamp. De hold op ganske godt i vand. Skyl og lad tørre naturligt. Tørring med en klud vil efterlade små fibre, der vil dukke op i malingen.

•Prime før du udfylde og caulk paneler til at udsætte den huller og mangler i de paneler, der ikke måske være synlig mod den mørke træ. Bruge en oliebaseret primer, fordi nogle paneler vil bløder igennem vand-baserede primere.

•Når primeren er tør, caulk alle huller du se langs toppen af sokler, kroneformen og sømme. Udfylde hullerne med fyldstof sammensatte. Sætte en lille dab af sammensatte på fingeren og skubbe det ind i hullerne, gulvafslibning som du går. Sand let at glatte, hvis nødvendigt.

•Paint paneler. Skæres med en trim pensel og slut af med en lammeuld roller, som vil indeholde mere maling end en syntetisk rulle og komme ind i Lunde af paneler. Hvis nogle af sprækkerne er dybe, drej rullen sidelæns og skubbe den op og ned i rillen til at skubbe malingen. Regne med to frakker af maling til fuld dækning.

Tips & advarsler

  • Medmindre paneler er i fantastisk form, bruge en vaskbar mat eller æggeskal-finish maling så uregelmæssigheder ikke vil vise.
  • En billig, syntetiske roller vil ikke komme ind i rillerne i paneler og du vil spilde en masse tid på at male dem med en børste.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com