Hvordan man dyrker frugt træ stiklinger

January 4

Hvordan man dyrker frugt træ stiklinger

Forskellige typer af frugttræer vokser bedst i forskellige klimaer, afhængigt af sorten. Citrus træer, for eksempel vokser bedst i varme sydlige dele af USA; æbler, pærer, blommer og ferskner kan tåle koldere områder. Frugttræer i børnehaver eller havearbejde butikker komme næsten altid fra podning eller spirende, fordi frugttræsfrø producerer hybrider, der måske eller måske ikke har samme udseende som frugter fra den overordnede træ. Mennesker kan dog vokse frugt tree planter fra frø med den rigtige pleje og plantning teknikker.

Instruktioner

• Indsamle frugttræsfrø fra moden frugt i løbet af sommeren. Purdue University forbruger havebrug advarer at frø fra købmand frugter kan komme fra et andet klima og har en hård tid vokser i det lokale miljø. Derfor, gartnere skal samle frø fra lokalt dyrket frugt, hvis det er muligt.

•Sæt frø i en beholder med fugtig sand i køleskabet i tre til fire måneder, antyder Purdue Universitet forbruger havebrug. I naturen, frugttræsfrø falder til jorden i slutningen af sæsonen moden og nedkøles en periode kaldet "stratificering," som de sidder i jorden i løbet af efteråret og vinteren. Gartnere skal simulere lagdeling processen for at sikre frø vækst.

•Fyld gryder næsten til toppen med en rig potning jord at funktioner god dræning. Lille forret gryder eller bakker fungere fint for gartnere planlægger at transplant planter udendørs. Gartnere planlægger at hæve træer i potter i en længere periode bør bruge gryder, der holder mindst 15 gallon. Købe en steriliseret potning blanding fra en havearbejde butik at undgå svampe problemer eller sygdomme lurer i tidligere anvendte jord.

•Plant frø i potterne. Forskellige typer af frugttræsfrø kræver forskellige plantning dybder. Penn State University havebrug antyder en plantning dybde, en til to gange så dyb som den længste frø dimension. Gartnere, der holder gryder udendørs bør vente indtil April til at plante. Gartnere, der starter planter, indendørs eller i drivhuse kan plante når som helst efter udplantningsplanterne har stratificeret i køleskabet i mindst tre måneder.

•Kapacitet frø til at holde dem konstant fugtig, men ikke iblødsætning i mættede jord.

•Sørg for at holde gryder i et solrigt område når frøene begynder at spire.

•Fertilize planter med urinstof gødning når de når omkring 6 inches høj. Penn State Universitet Institut for Havebrugsproduktion foreslår at bruge 1 til 2 spiseskefulde for en 12-tommer række frøplanter oven på jorden, omkring 3 inches væk fra træ-baser. Gartnere med bare én sætteplante pr pot skal bruge 1/2 til 1 tbsp. pr. træ.

•Kapacitet frøplanter dybt over en gang hver 10 dage. Planter i små potter kan tørre ud i mindre end 10 dage og kræver hyppigere vanding.

•Fertilize planter en gang om måneden. National Gardening Association tyder på at skifte til en gødning, der indeholder mindre kvælstof end urinstof i løbet af efteråret og vinteren.

Tips & advarsler

  • Mange gartnere vælge at stratificere frø indendørs i køleskabet, kan gartnere også stratificere udendørs om vinteren. For at stratificere udenfor, begrave frø i rækker på en dybde én til to gange deres længste dimension. Dække dem med trådnet for beskyttelse fra gravende dyr.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com