Spider Lily pleje

January 4

Spider Lily pleje

Spider lily eller Hymenocallis littoralis, er en populær dekorativ plante på grund af sin lange, buede kronblade, der giver blomsten et "spiderlike" udseende. Disse blomster er hjemmehørende på tropiske og subtropiske områder i Central- og Sydamerika. På grund af dette gør de bedst i varme, fugtigt klima. Spider liljer er meget velduftende og op til otte blomster kan blomstre på én stilk.

Jord og Fertlizer

Om plantning din edderkop lily i en blomsterkrukke eller et udendørs haven, er jordbearbejdning nødvendige. Tilføje sand til jorden kan hjælpe disse naturligvis kystnære blomster dræne vandet hurtigt. Tre dele pottemuld og én del kursus sand er den bedste blanding til at dyrke disse blomster. Spider liljer har ikke brug for meget gødning til at trives. Tilsæt vand til en flydende gødning (til at fortynde det halve). Hæld det direkte i jorden en gang hver anden uge.

Solen

Fordi spider liljer der hjemmehørende i varmt, fugtigt klima, plantning blomsten i et område, der får masser af direkte sollys er bedst. Den bedste temperatur for spider lily er omkring 70-85 grader Fahrenheit.

Vand

Spider liljer har brug for masser af vand for at overleve. Vand blomsten mindst en gang om dagen for ordentlig vækst og vedligeholdelse. Sørg for, at jorden er jævnt fugtig, ikke fragmentarisk. I vintermånederne, spider liljer behøver ikke så meget vand og skal have lige nok til at holde anlægget mod udtørring.

Vinter

Hvis du vokser din spider liljer udenfor, er det vigtigt at bringe dem inde i vintermånederne. Spider liljer gør ikke godt i kulde og vil blive beskadiget eller dø, hvis de er udsat for frost. Når vejret når 55 grader Fahrenheit, bør blomsterne bringes indendørs til et varmere klima.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com