Neem dyrkning

January 4

Neem dyrkning

Neem-træet har været stigende for nylig i popularitet for mange medicinske egenskaber træet har vist sig for at besidde. Almindeligt kendt som "Miraklet træet" i Indien, er neem træet dyrkes kommercielt øjemed. Mange dele af neem træet anvendes i medicin, kosmetik og pest control produkter. Bark af neem-træet er brugt i garvning og farvning, og træet er brugt i møbelkunst. En neem træet kan leve mellem 200 og 300 år.

Beskrivelse

Neem-træet er et stedsegrønt træ, der kan vokse op til 100 fødder og er dækket med levende grønne blade. I foråret måneder producerer neem træ små hvide blomster, der vil producere en spiselig frugt. Stammen er dækket med en ru bark og vokser meget lige som tilføjer til den samlede udseende af Træets højde.

Jord

Neem træet vil vokse i en række forskellige jordtyper, så længe de godt dræning. Evnen til at vokse i jord, der er mindre ønskeligt for andre planter har føjet til neem træet popularitet i dets native regioner i Indien.

Klima

Tørre klimaer er begunstiget af neem-træet. Det er anset for hjemmehørende i alle dele af Indien og Burma. Neem-træet er blevet transplanteret til Afrika, Mellemøsten, Australien og Sydamerika og har vist sig for at trives i hvert af disse områder. Neem træer kan være i stand til at overleve i mere moderat klima; dog vil det sandsynligvis ikke vokse så høje. Unge neem træer vil ikke overleve kølige klimaer.

Vand

Neem træer er tilpasset til at overleve med meget lidt regn. De har været bemærket at vokse i områder med meget dårlig jord og så lidt som 18 inches af årlige nedbør. Så er det vigtigt ikke at alt vand et neem træ; for meget vand kan løsne rødder evne til at forankre træ til jorden. For de fleste neem træer, kan du ikke nødt til at vande dem på alle.

Formering

Neem træer kan formeres ved at tage en skæring af en ung, grøn gren og placere det i nogle jord med rode hormon på spidsen af skæring. Skæring vil hurtigt vokse rødderne og vil udvikle sig til et ungt træ neem-træet. Træerne kan også startes fra frø, der findes inde i neem træet frugt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com