Jet 1442 VS værktøj resten specifikationer

January 9

Jet Tools er et datterselskab af Walter Meier Group, med hovedsæde i LaVergne, Tennessee. Jet værktøjer har specialiseret sig i forbrugernes og kommercielle værktøjer, herunder materiale håndtering, træbearbejdning, luft og metalbearbejdning værktøjer. Det producerer model JWL-1442VS VS Pro træ drejebænk, der er designet til at sidde på en bænk. Du kan købe Jet værktøjer, direkte fra virksomheden eller fra tredjepartsleverandører.

Ved hjælp af et værktøj resten

En værktøj resten holder dit værktøj på plads og holder det lunt op mod det træ objekt, som du manipulere med drejebænken. Du skal korrekt angive dit værktøj resten saa det ordentligt understøtter dit værktøj og er tæt nok til dit objekt, hvilket gør det lettere at manipulere og bruge dit værktøj. Altid sikkert at fastgøre din værktøj til din værktøj resten før du begynder at arbejde.

Komponenter

JWL-1442VS VS Pro benchtop drejebænken kommer med cam-lock mekanisme. Dette system hjælper dig med at justere din drejebænk komponenter, herunder dine værktøj resten base, ophæng og pinoldok, uden brug af udvendige værktøjer. Værktøjet leveres med gummifødder for at holde det fra at flytte mens du arbejder. Ophænget kan flytte op til 360 grader, og dette omfatter både 90 og 45-graders vinkel positive stopper. Træ drejebænk har også en pinoldok, som hjælper dig med at oprette lange huller; pinoldok er en 3/8-inch hul gennem midten af den.

Specs

Drejebænk swing over værktøj resten base er 10 inches, og swing over seng er 10 inches. Den bevæger sig med hastigheder mellem 450 og 3000 rpm, og det har otte hastighedsindstillinger. Afstanden mellem centrene er 42 inches. Du modtager en fem-års garanti på dette produkt, som dækker reparationer, reservedele og service til din drejebænk. Du skal dog tage det til en WMH værktøj Group, Inc. autoriseret servicecenter.

Dimensioner/yderligere Specs

JWL-1442VS VS Pro benchtop drejebænken dimensioner er 59 inches lang med 20 inches bred og 21 inches høj; det vejer 284 £. Længde mellem gulvet og midten af spindel er 11 5/8 inches. 1-faset motor af denne drejebænk producerer op til én hestekræfter af magt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com