Hvordan at vokse og pleje for mødre

January 10

Hvordan at vokse og pleje for mødre

Længe efter, de fleste blomster har stoppet blomstrende for sæsonen, brast krysantemum i flor. Disse farvestrålende blomster er synonymt med efteråret. De ser fantastisk som centerpieces eller i krukker på terrassen på postkassen eller indbydende besøgende ved hoveddøren. Dyrke dem i containere eller plante dem i en garden bed.

Instruktioner

•Purchase krysantemum i tidlige efterår. Ser for planter med lukkede knopper, der netop er begyndt at åbne for at maksimere bloom tid.

•Vælg en spot for mødre, der modtager mindst seks timers sol om dagen. Mums, der ikke får nok sollys vokse langbenet; de producerer færre og mindre blomster.

•Mums kræver veldrænet jord. Repot mums i Potter som indeholder plantning medium af lige store mængder af pottemuld og perlite, eller plante dem direkte i havejord, som er blevet beriget med kompost og sphagnum.

•Plant mums om 1 tomme dybere, end de var i børnehave pot og forsigtigt sprede deres rødder når plantning, være omhyggelig med ikke at beskadige deres sarte rodsystemer.

•Kapacitet den nyplantede mums grundigt. Tillad ikke planter at visne; de kan ikke gendannes. Når planterne er etableret, vand dem mindst en gang om ugen. Hvis de nederste blade gå halte eller begynder at blive brune, vand oftere.

•Chrysanthemums plantet i efteråret bør ikke være befrugtet på tidspunktet for udplantning. Hvis du håber at overvintre mums, give dine planter high-fosfor gødning til at stimulere rodvækst, når blomstrer er færdig. Hvis du planter mums i foråret, gælde en 5-10-10 gødning en gang eller to gange om måneden indtil vejret køler for at fremme en sund vækst. Efter nye vækst når op omkring 4 inches i foråret, knivspids tilbage grenene. Gentag dette hver to uger indtil udgangen af juni at tilskynde en busket plante med masser af blomster.

Tips & advarsler

  • Undgå iblødsætning løv når vanding - dette tilskynder til sygdom.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com