Hvordan til at ændre alarmen for en DSC PC1808

January 11

DSC-PC1808 er et hjem tyverialarm udstyret med bevægelsessensorer og post sensorer. Du kan vælge at have systemet installeret med en central tastatur eller flere tastaturer i hele hjemmet til at sikre en nem og hurtig adgang. Alarmen har mulighed for at ændre alarmindstillingerne med et tryk på en tast eller to. Det er vigtigt at lære hvordan man ændre fra indstilling til indstilling til at sikre ingen falske alarmer er indledt og dit hus bliver ordentligt beskyttet.

Instruktioner

•Arm alarmen ved at trykke på tasten "Væk" i to sekunder. Angiv din adgangskode, og tryk på knappen asterisk. De bevæbnede og klar indikatorer vil belyse. Indikatoren for væbnede ligner en lille lås og klar indikatoren er markeret.

•Disarm systemet, når du indtaster lokaler. Indtast din nummerseriekode; den belyste væbnede lys vil nu gå off viser systemet er afvæbnet.

•Ændr alarm til indstillingen delvist væbnede. Denne indstilling vil afvæbne bevægelsessensorer men holde døre og Vinduer bevæbnet. Tryk på og hold tasten "Ophold" i to sekunder og derefter indtaste din adgangskode. Systemet vil bippe for at signalere koden blev accepteret. De "Væbnede" og "Omgå" indikatorer vil blive belyst på skærmbilledet tastatur. Dette viser, at systemet er bevæbnet dog visse aspekter er omgået.

•Ændr fra "Ophold" bevæbnet delvist tilstand til "Nat"-tilstand ved at trykke på stjerne og derefter nummer et. Dette vil automatisk fuldt arm systemet. Afvæbne system på når som helst fra nogen installerede tastatur ved at indtaste din private nummerseriekode.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com