Ting at gøre med Borax

January 5

Natriumborat eller borax, er en kornet, hvidt pulver, der er mest almindeligt kendt som en vand-blødgørende agent og rengøringsmiddel booster. Uden for vaskerum, borax fylder en bred vifte af husstandens behov og kan findes i alt fra spot fjernelse og rengøring forbindelser til herbicider og insektbekæmpende. Borax er betragtes som sikker til almindelig husholdningsbrug, men det kan være skadelige, hvis indtaget og bør opbevares sikkert utilgængeligt for børn og kæledyr.

Slim

Borax kan bruges til at piske op en batch af hjemmelavet Slim — et elastisk, fjedrende polymer, som børn elsker at lege med. I en stor skål, kombinere 1 kop hvid skole lim, 1 kop varmt vand og 10 dråber frugtfarve. I en anden skål, hæld 1 1/3 kopper varmt vand over 1 spsk af borax og rør rundt indtil pulveret er helt opløst. Langsomt overføre borax løsningen til lim skål. Brug en stor træske til at rulle lim glob flere gange, belægning grundigt med borax. Fjerne den resulterende Slim bolden fra skålen og presse den forsigtigt i 2 til 3 minutter til at hjælpe til forbindelser krydse-link og lænker. Gem slim i en lufttæt beholder eller plastik opbevaringspose.

Herbicid

Hvis haven er overrendt med invasive flerårigt ukrudt, som krybende Charlie eller japansk kaprifolium, fjerne dem med bredspektret herbicid fremstillet af borax. Hæld 10 ounces borax i 1/2 kop varmt vand og rør indtil sammensat er helt opløst. Tilføje borax løsning til 2 ½ gallon af varmt vand og spray det jævnt over blade af eventuelle uønskede planter. Anvende denne behandling kun én gang i en to-årig periode. Være meget forsigtig, når du anvender borax løsning nær jorden. Det kan nemt sive ned i jorden og dræbe nærliggende planter.

Insekticid

Når drysset rundt i huset, kan borax bruges til at holde myrer og andre seks-legged angribere væk. For at afværge uønskede skadedyr, spoon tør borax direkte ind i alle revner og sprækker i fundamentet, bag enhver større apparat og langs bagsiden af skabene og skabe. Alternativt bruge borax til at bug agn ved at blande det med en lige mængde tabellen sukker. Sukker blandingen jævnt fordelt over et ark karton. Derefter indstille agn i nærheden af nogen anthills eller områder af indlysende insekt aktivitet. Lokket i af den søde duft af sukker, bliver mange insekter let indtage den fatale sammensatte.

Desinfektionsmiddel

Borax er en naturlig desinfektionsmiddel og kan bruges til at lave en enkel løsning, der effektivt fjerner mug, mug, bakterier og bakterier fra en række forskellige overflader. Simpelthen opløses ½ kop borax i 2 kopper varmt vand. Den resulterende løsning kan sprøjtes på tællere og skærebrætter, swished rundt om toiletkummen, hældt ned skrald bortskaffelse eller sponged på tekstiler til at eliminere uønskede mikroorganismer.

Pletfjerner

Bruge borax til at fjerne genstridige pletter fra fliser, tællere, brændeovne og dræn ved at kombinere det med citronsaft. Bruge 1 kop borax og ¼ kop citronsaft for at gøre en grynet masse. Spred blandingen over det berørte område med en fugtig svamp og krat let for at løfte pletten fra overfladen, så Skyl med varmt vand.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com