Hvordan til at isolere en septisk linje

January 6

Enhver, der lever i koldt klima og har en septic system kender hvad hovedpine, frosne Septisk system kan være. Når komponenterne i din septiktanke system fryser, kan det sikkerhedskopiere hele systemet og forårsage uhygiejniske spildevand oversvømmelser og dyre reparationer. Som normalt er tilfældet, når de forsøger at forhindre problemer med septisk systemer, er forebyggelse--som isolerende dine rør--den mest effektive strategi til at holde din septisk linjer optøet.

Instruktioner

•Spread en 8 til 12-tommers lag af muld over toppen af dit septisk drain felt. Hvis tiden tillader det, er dyrke et lag af vegetation over toppen af afløbet område en anden effektiv mulighed. Men hvis du står over for en hård fryse uden tilstrækkelig tid til at dyrke enhver vegetation, barkflis er et passende alternativ.

•Dæk jord over din septiktank med hø eller halm. Afløbet område er del af din septiktanke system mest tilbøjelige til frysning, men for dyb fryser, septiktank skal beskyttes så godt. Dække tank med et lag af hø eller halm til at holde varmen fra undslippe septiktank.

•Lad sne på toppen af septiktanke system uforstyrret. I University of Minnesota udvidelse dokumentet "Indefrysning problemer & septisk systemer," manipulation med sne oprustning over toppen af en Septisk system er identificeret som en af de førende årsager til septisk system fryser.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com