Florida Citrus sorter

April 1

Florida Citrus sorter

Sunny staten er kendt for sin mangfoldighed af citrusfrugter, som det vises på siderne af veje, så snart du indtaster staten Florida. De første orange træer plantet var i Florida St. Augustine i 1500-tallet førende til over 569,000 acres af citrus frugter i 2010. Faktisk er over 80 procent af citrus levering i USA fra Florida, hvor den solrige subtropiske klima og sandjord producerer flavorful appelsiner, grapefrugt, tangeriner og meget mere.

Appelsiner

Appelsiner er dyb orange farve, skræl let og saftig. Følgende orange sorter vokser i Florida: navle appelsiner (tilgængelige oktober til januar) er store og runde, med en gullig-orange farve, medium-tyk skræl og uden kerner interiør; templet appelsiner (januar til marts) har en oval form, dyb orange farve og et par frø; Valencia appelsiner (februar gennem maj) kommer medium til stor med en runde til ovale, gul til orange farve (undertiden grønlig farvetone) og glat, tynd skræl tekstur.

Grapefrugt

Grapefrugt har en sød, undertiden syrlig eller bitre smag og er enten rød eller hvid indvendig. De følgende sorter af grapefrugt vokse i Florida: mørk rød grapefrugt (oktober til juni) har en mørk-røde seedless inde med en sød smag, selv om en lidt bitter med en glat gul skorpe; rød grapefrugt eller rubinrød (oktober til April) er lys rød indvendig, uden kerner og har en glat skorpe; og hvid grapefrugt (slutningen af September til April) er hvid eller bleg-gul indeni med en glat skorpe, let til medium gul i farven og er saftige søde.

Tangeriner

Disse små orange eller mørk orange frugter normalt har en glat, let at skræl huden og er fyldt med en sød smag. De følgende tangeriner kan findes i Florida: honning eller murcott tangeriner (januar til April) er orange-gullig i farven med nogle grønne pletter. De har en sød smag, indeholder nogle frø men er nemme at skrælle; fallgio tangeriner (oktober til December) er mild og sød med fragmenterede dele; Sunburst tangeriner (oktober til December) har en sød smag og en dyb orange farve; og dancy tangeriner (December gennem januar) er sød og syrlig med en orange-rødlig farve og glat skræl gør dem nemme at skræl (de er også kendt som "zipperskin" frugt på grund af dette.)

Tangelos

Tangelos er kendt for at være en blanding mellem en grapefrugt og en mandarin, da deres størrelse er et sted mellem disse to citrus frugter med en sød men syrlig smag. Disse tangelos er almindeligt udbredt i Florida: honeybell eller minneola tangelos (januar til februar) er klokke-formede med en rød-orange farve, få frø, glat til småsten konsistens og sød smag og orlando tangelos (januar), der er runde, kommer i medium-størrelse med en lys til dyb orange farve og har en småsten tyk hud, men er nemme at skrælle.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com