Hibiscus Tree problemer

January 13

Hibiscus Tree problemer

Hibiscus træer er tropiske planter, som er relativt nem at dyrke i jorden eller i containere. Hibiscus træer er dog modtagelige for sygdomme og forskellige haven skadedyr. Mange af problemerne af hibiscus træer kan forebygges med passende plantning og fodring mens andre kræver gartneren til at inspicere træet regelmæssigt og gribe ind så snart problemer er plettet.

Tygge insekter

Tygge insekter defoliate en hibiscus, ikke at skade træet selv, men ødelægger dens udseende. Sommerfugle larver gøre et måltid ud af bladene af træet hibiscus. Da alle larver klækkes ud på samme tid at finde et middel sine søskende er i nærheden. GRUBs overfladen i de tidlige morgentimer, og med lidt held, kan de bare blive rykket af. Biller kan også være pillet ned. Snegle og snegle søger nye blade på nye planter.

Sugende insekter

Sugende insekter gøre langt mere skade og de fleste er sværere at få øje på. Den grønne grøntsager bug er stor nok til at se, men sugende insekter som skalaer, spider mider, melhårede bugs, thirps, galde midge og bladlus kan kun ses ved hjælp af et forstørrelsesglas ved at undersøge, hvad de efterlader. Spider mider forlade hvide pletter. Bladlus forlade ødelagt knopper. Mealy fejl og bladlus efterlade sodede skimmel. Insekticider tage sig af problemet, men nogle gange det kan løses med en god spuling. Thrips er svært at se, når de bevæger sig hurtigt. Men de er kun et problem under en tørkeperiode. Gall midge gøre en masse skade, lægge deres æg i knopper, som vil falde ud. Alle faldt knopper, såvel som dem, der viser tegn på skimmel, skal fjernes. Orthene bør anvendes til blade og knopper, sammen med diazinon udbringes på jord på en regelmæssig basis.

Sygdomme

Phytophthora er en killer. Det er jorden-bårne, slående, når jorden bliver alt for tør om sommeren og for vådt om vinteren. Forebyggelse er den eneste mulighed, ved at sikre hibiscus har veldrænet jord og god kompostering.

Krave rot er en slimet brun misfarvning, der vises i rod-leddet. Det er forårsaget af dårlig dræning og kølige, fugtige vintre. Veldrænet jord er den bedste forebyggende foranstaltning; men hvis det sker, fjerne alle de berørte stængler og bark og male område med Bordeaux pasta.

Leaf spot er en svampesygdom, der forekommer når anlægget ikke får ordentlig luftcirkulation. Kigge efter brune eller sorte pletter på bladene i vådt vejr.

Root rot er nemt forhindret ved blot at give god dræning, når plantning i første omgang.

Misfarvede blade

Det er normalt for blade på en hibiscus i bunden af grene og stammer for at slå gul. Men, hvis det forekommer højere op, planten er sandsynligvis ikke at få nok magnesium eller jern. Hvis bladene bliver gule og har grønne vener, er det et sikkert tegn på jernmangel. Blade med brune i kanterne er blevet beskadiget af vinden. Give planten vand og mad, og det bør rebound. Brown klippede bladene kan også betyde salt i jorden; give anlægget en god vanding for at vaske det væk. Hvis bladene kun bliver brune på tip, er det en mangel på kalium.

Manglende blomst

Hvis knopper ikke forvandles til blomster og bare falde til jorden, tjekke dem for kedeligt insekter. Alle knopper skal være fjernet fra træet, samlet op fra jorden og brændt. Hvis der er ingen insekter, er det simpelthen et spørgsmål om for meget sol og vand ikke nok. Hibiscus må ikke tørre ud, men rødderne ikke kan sidde i vandet enten.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com