Figen træer for South Carolina

January 13

Figen træer for South Carolina

Figen træer har en række fordele. Frugten kan dåse, konserveret, spises friske eller anvendes til bagning. Træerne, sig giver rigelig skygge, og deres bredt sprede baldakiner, glat sølvfarvede bark og udsatte rødder tilføje et tropisk kig til South Carolina baggårde. Konsultere en USDA hårdførhed Zone kort, før du planter; de fleste figentræer er egnet til zoner 8-10. South Carolina henhører zoner 7 og 8, så figner generelt gøre bedre i de varmere dele af staten.

Brun Tyrkiet

Denne række figentræet producerer frugt, der er mellemstore, bronze farvet, næsten uden kerner og godt for frisk spise eller bevare. Ifølge University of Florida er brun Tyrkiet den mest almindeligt dyrkede fig sort i det sydøstlige USA. Træerne producerer en tidlig afgrøde i juli, efterfulgt af den vigtigste afgrøde omkring en måned senere. Beskæring kan øge den anden afgrøde. Kraftig og produktiv, træerne er store, nogle gange op til 30 fod høj og lidt bredere. De vokser bedst med fuld eller delvis sol og veldrænet jord med gennemsnitlig fugt, og er ret tørke-tolerante. De er også mere kolde hårdføre end de fleste figner (Se referencer 4), hvilket gør dem ideelle til alle dele af South Carolina.

Celeste

Celeste figentræer producerer små, lys brun til violet frugt, der er meget sød og ideel til bevarelse eller frisk spise. frugten har en tæt lukket øje, som hjælper med at afværge tørret frugt biller og forebygge forværring af frugten på træet. Celeste, er sammen med brun turkay en af de mest populære fig sorter i South Carolina, efter Clemson University. Det er også en af de mest kolde hårdføre sorter, hvilket gør det en god mulighed for nordlige og vestlige South Carolina. Beskære ikke træerne stærkt, da dette kan reducere afgrøden. Lille og hårdføre, Celeste figentræer er tørke-tolerante engang etableret.

Magnolia

Frugten af magnolia figentræer er mellemstore og bronze-farvet med hvide pletter. Magnolia figner bruges oftest til konservering og bevare i stedet for frisk spise fordi frugten kan sur og opdele alvorligt som følge af vådt vejr. Således, den frugt, som modnes i juli og August, ofte er plukket før udløb, hvilket gør det mindre end ideelt for at spise, men perfekt til bevarer. Beskæring vil forårsage frugtsætning skal spredes over en lang periode. Træerne kan være svagt-stigende. Denne sort vokser bedst på meget de samme betingelser som brun Tyrkiet og Celeste, men er lidt mindre kulde-hårdfør, gør det bedre egnet til sydøstlige South Carolina...


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com