Hvornår bør du gøde Home Garden planter?

January 14

Hvornår bør du gøde Home Garden planter?

Før du begynder enhver gødning program, udføre en jord test. Mange grøntsager og etårige planter vokse dårligt i jorde, der har mindre end 60 pounds af kalium per hektar, og test jorden er den eneste måde at afgøre dette niveau – samt niveauer af andre næringsstoffer i jorden. Når du ved, hvad din have behov, skal du anvende gødning kun i løbet af vækstsæsonen. Efter indledende gødning ansøgning, etablere en vedligeholdelsesplan, så næringsstoffer bruges i det forløbne år kan blive erstattet. Planter kræver også supplerende befrugtning i forskellige faser af vækst, herunder omplantning og blomstring.

Jord Test

En jord test bør gøres i foråret hvert tredje år. Det giver gartneren med oplysninger om niveauer af makronæringsstoffer, mikronæringsstoffer, pH og organisk stof i jorden. Makronæringsstoffer er kvælstof, fosfor og kalium mens mikronæringsstoffer, inkluderer calcium og magnesium. PH-niveau viser, om jorden er surt eller basisk, og andelen af organisk stof angiver hvor meget nitrogen er tilgængelige for planterne.

Før plantning Garden

Når jord testresultater er ankommet, skal du anvende gødning i foråret efter test anbefalinger. Anvende halvdelen af den anbefalede mængde og pløje eller spade det dybt i jorden. Anvende de resterende halvdelen af gødning på toppen af jorden og disk eller rake det.

Opretholde gødning niveauer

Gødskning er ikke en engangs-begivenhed. Næringsstof niveauer skal opretholdes efter den indledende befrugtning. I foråret før haven er beplantet, arbejde en all-purpose gødning i top 3 til 5 inches af jorden. Denne all-purpose gødning skal indeholde makronæringsstoffer kvælstof, fosfor og kalium.

Starteren gødning

Høje fosfor starter gødning skal anvendes, når planterne er placeret i hullerne. Bland denne vandopløselig gødning i vandet og anvende det til området rod. Dette hjælper med at reducere planten stress fra omplantning.

Side-Dressing gødning

En side-dressing gødning program starter efter planterne begynder at blomstre. Denne type gødning ansøgning kræver gartneren til at grave en lavvandet fure langs side hver plante. Gødningen er placeret i fure og blandes i jorden med en hakke. Når du udfører en side-dressing gødning programmet altid bruge en gødning højt kvælstofindhold, der er forarmet af blomstrende processen. Forskellige planter kræver forskellige mængder af side-dressing og forskellige tidspunkter af ansøgningen. Grønsager kræver forskellige niveauer af kvælstof afhængigt af deres række. Før side-dressing grøntsager, skal du kontrollere kravene til specifikke anlæg. Cool sæson enårige kræver tidlig kvælstof side-dressing, fordi de blomstrer tidligt, mens varme sæson enårige skal være side-klædt fire til seks uger efter plantning. Etårige planter, der vokser gennem hele sæsonen skal være side-klædt hver fire til seks uger til at fremme vækst og blomstring.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com