Om bestyrelsen hegn

January 15

Bestyrelsen hegn er rimeligt nemme at konstruere, og tiltalende fordi de er økonomiske og visuelt attraktiv. Et plankeværk gør en stor hemmelig barriere. Disse hegn tager tid og kræfter til at konstruere, men gør det selv kan spare dig et bundt på lønomkostninger.

Funktion

Bestyrelsen hegn er ideelle hegn løsninger for mange mennesker, fordi de passer til en bred vifte af behov. Bestyrelsen hegn skaber stor privatliv hegn, eller du kan bruge dem som en hurtig måde at afgrænse en baggård eller fikse op landskabspleje. De kan være meget dekorative samt, hvis tilføje i lidt kreativitet i arrangement af bestyrelser.

Typer

Split-rail hegn vil ikke holde meget medmindre du linje dem med trådnet, men de er nemme at oprejst og give en gård en rustik fornemmelse. Du kan også bygge en bestyrelse på hegnet til brug som en privatliv hegn. Lille stakitter er generelt en slags bord på hegnet, der er kortere og kan være lidt mindre robust.

Funktioner

Bestyrelsen hegn er designet omkring et træ stillads, der er også lavet af brædder og stillinger. Du vil sætte stillinger i jorden og derefter oprette en løs ramme af brædder, der forbinder stillingerne. På dette tidspunkt, vil din hegnet se noget i retning af en split-rail hegn. Hvis du har lyst, kan du derefter udfylde mellemrummene i mellem indlæg af opretstående stolper.

Overvejelser

Når du bygger et plankeværk, ønsker du at gøre sikker på, at det vil vare. Cedar er en god type af træ til at bruge, fordi det modstår rot og frastøder insekter. Behandle cut enderne af stillinger med træ konserveringsmiddel. Selv om du er ved at opbygge et kort hegn--skal fire fødder høj eller lidt mindre--dine indlæg være sænket tre fødder i stedet for at sikre, at de forbliver robust.

Fordele

Bestyrelsen hegn er en stor mulighed for kvarterer med strenge pagter på hegn, fordi de er rimelig nemme at opsætte og er meget mere tiltalende end wire fægtning, som ofte er forbudt i kvarterer. Du kan bygge et plankeværk et lille stykke ad gangen, og de er forholdsvis enkelt at sætte i løbet af tre eller fire weekender. Du kan få kreative ved at tilføje yderligere horisontal støtte bjælker eller alternatiing sider som bestyrelserne er naglet til crosspieces.

Advarsel

Arbejde med dine naboer og/eller din husejere associering, når du skal planlægge opbygningen af dit hegn. Selv hvis dit hegn er helt på din jord, kan du påvirke væksten af græs og andre planter i din nabos græsplæne med hegnet konstruktion. Bygningsreglementer kan også bestemme, hvilken type af hegn du kan bygge eller hvordan du indstiller dine indlæg i jorden, så tjek disse ting at undgå retssager, skader og hårde følelser senere.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com