Hvordan man skære fliser til rør & toiletter

January 15

Hvordan man skære fliser til rør & toiletter

Fliser kommer i en almindelig firkantet form. Der er nogle sekskantede fliser og ottekantede fliser, men de fleste vil være enkle firkanter. Når fliser omkring rør, der kommer gennem en væg, eller i nærheden af et toilet base, skal disse fliser skæres. Projektet er noget en DIY boligejer vil udrette med et par grundlæggende flise skærende værktøjer. Det vil tage blot et par minutter til at skære hver flise. Hvis du har en lang række nedskæringer at gøre, forvente at tilbringe en time eller mere på jobbet.

Instruktioner

•Indstil den nederste kant af fliser i position under røret hvor det vil blive installeret på væg eller gulv. Lean det fremad indtil flisen kommer i kontakt med røret eller toilet.

•Kontrollér et mærke på fliser med en markør på det punkt, hvor røret eller toilet kommer i kontakt med flisen.

•Tag flise fra væg eller gulv. Mål fra kanten af den sidste installeret flise til kanten af toilet med et målebånd. Måle denne afstand på langt kanten af flisen og gøre en anden mark med markøren. Nu har du to mærker viser de to punkter hvor rør eller toilet skærer med flisen.

•Draw en lige linje, der forbinder de to varemærker. Derefter indsætter en våd så flisen og cut flise langs markeret. Du kan også score flise langs denne linje (på den blanke side af flise) med en flise cutter og lineal. Derefter fastgøres til flise i dine hænder. Det vil bryde langs denne linje.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com