Fortovet udlægningsmaskiner ideer

January 15

Fortovet udlægningsmaskiner ideer

Når det kommer til bolig gangstier, fortov asfaltudlæggere er en af de mest æstetisk tiltalende og holdbare materialer for crafting jeres udendørs bane. I modsætning til hældes beton fortove, asfaltudlæggere er resistente over for revner og bryde fordi hver brolægger er en enkelt enhed. Hvis du ønsker for at designe en udendørs gangbro gennem din have eller langs forsiden af dit hus, skal du vælge fortovet asfaltudlæggere som omkostningseffektive og æstetisk tiltalende materiale.

Naturlige stier

Hvis din gangsti krydser et landskab som en baghave, bevare den jord-venlige æstetiske med natursten brolæggere, at blande ind i det omkringliggende landskab. Flise fliser er flade plader af sten med asymmetrisk kantning til at ligne naturligt forekommende sten, der ikke ser alt for sleben eller brudt. Da fliser er brydes over hele verden, er de tilgængelige i en bred vifte af naturlige farver, der spænder fra bleg sand til rige grå blå. Vælge en farve, der supplerer din naturlige landskab eller andre udvendige elementer i din værftet. For eksempel, hvis din stien snor sig rundt en dam, lavet af mørk poleret floden sten, vælge en lige så mørk grå flise; en solrig vilde blomsterhave, vælge en lige så vibrere rød eller gul farvet sten.

Brolægger mønstre

Hvis du ønsker at tilføje en smule mere flair til dit fortov, indarbejde din brolægger layout et dekorativt mønster. Mønstrede fliser er iøjnefaldende indstillinger ideel til entryways, terrasser eller business indgange, der har brug for en smule mere æstetisk appel end simpel baggård veje. For at lette installationen, stick med små, firkantede brolæggere med flade kanter og enkel vinkler for æglæggende komplicerede mønstre som sildeben eller Skaktern. Fliser i forskellige farver eller gråtoner fremhæve mønster for endnu mere visuel effekt; par standard røde mursten brolæggere med sprød hvid pavers, eller kombinere en mørkere og lysere nuance af beige for en underspillet farve element.

Gummi fliser

Hvis du er så bekymret om miljøet, som du er om skabelsen af en elegant og funktionel gangbro, skal gummi fliser være øverst på listen option. Gummi asfaltudlæggere er normalt lavet af genanvendt gummi resterne indsamlet fra gamle dæk. Fra sorte fliser til røde mursten, gummi fliser fås i forskellige former og finish der passer til dine præferencer. Hvis din vej er i nærheden af store træer med invasive rodsystemer, er gummi fliser en særlig lyd indstilling. Den fleksible gummi bøjer og tilpasser sig trærødder og enkelt fliser kan løftes let, hvis du nogensinde nødt til at trimme eller behandle rødderne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com