Sådan forbereder puljer til vinteren

January 16

Sådan forbereder puljer til vinteren

Hvis du ikke er heldige nok til at leve i et klima, blottet for vinteren, skal du winterize dit pool før koldt vejr hits. Vinterklargøring er et begreb bruges til at konfigurere din pool til at modstå kulde i vintermånederne. Hvis du ikke winterize din pool korrekt, kan du beskadige pool's liner, pumper, filtre og selv afløbssystemet.

Instruktioner

•Chemically behandling af din pool til at justere pH-balance mellem 7,2 og 7,8. Justere alkalinitet til 80 til 120 dele pr. million. Justere kalkindholdet til 175 til 250 ppm. Justere klor niveauer til 1-3 ppm. Dette vil forhindre korrosion på metal dele af din pool. For at gøre dette, skal du bruge de samme grundlæggende pool kemikalier du benytte for at vedligeholde din pool hele sommeren og den samme test kit. Følg de enkelte retninger på emballagen af kemikalier for at opnå den korrekte balance.

•Fjern alle dæk udstyr såsom lejdere og gelændere. Også fjerne alle legetøj såsom volleyball net.

•Tilføj winterizing kemikalier ind i den dybe ende af bassinet. Winterizing kemikalier hjælper med at beskytte vandkvaliteten i vintermånederne. De arbejder sammen med de grundlæggende pool kemikalier installeret i trin 1, ikke som et alternativ til de grundlæggende kemikalier.

•Rengør alle filtre og hulskeer at fjerne snavs, snavs og uønskede bakterier. Dette er den samme proces du bruger rutinemæssigt i løbet af sommeren til at holde dine filtre og hulskeer i rette orden.

•Laveste vandstanden i pool under det retur kanalsystem. Efter at sænke vandstanden, blæse ud kanalsystem med trykluft. En våd/tør støvsuger virker for dette hvis du placere slangen i udstødning port og derefter sætte slangen ind i retur ventilen.

•Fjern alle afløb stik fra din pumper, hulskeer og andet udstyr, der er udstyret med afløb stik. Gemme drain stik på et sted, hvor du nemt kan finde dem i foråret.

•Sæt dækning på swimmingpoolen og fastgøre den til pool kanter. Hvis du har en inground pool med en hård dække, skal du placere en pool dække pumpe på midten af dækslet til at pumpe vand ud pool dække i løbet af vinteren.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com